SNSPA-ul Mihaelei Miroiu, un tractir progresist, ținut pe banii părinților studentelor hărțuite

SNSPA-ul Mihaelei Miroiu, un tractir progresist, ținut pe banii părinților studentelor hărțuite Sursa foto: EVZ

Pentru că după cum a anunțat, riscă să facă un AVC din pricina acuzațiilor potrivit cărora nu a făcut nimic în unul dintre cazurile de hărțuire sexuală la care vagabonzii de la SNSPA își supuneau studentele, Mihaela Miroiu îi amenință mai nou cu darea în judecată pe cei care mai pomenesc ceva pe subiect.

În pasul unu, Miroiu a spus că nu a știut niciodată de vreun caz de hărțuire sexuală petrecut în vremea șefiei ei la SNSPA. Nici de Alfred Bulai și nici de alt caz, pentru că „niciuna dintre studente nu mi-a spus nimic”.

În pasul doi, o fostă studentă, Claudia Radu, i-a tras basca pe ochi și a contrazis-o. A povestit că i-a reclamat verbal presiunile demente pe care Marius Pieleanu le făcea asupra ei, pentru a-i ceda. Într-un cuvânt i-a reproșat pe de o parte „Ați știut!”, pe de alta, că nu a acționat pentru a-l pune pe psihopat la punct.

În pasul trei, Mihaela Miroiu i-a amenințat cu procese pe toți cei care o mai acuză de vreo chestie legată de prestațiile ei, în vremea cât era șefa celor doi bolnavi, Bulai și Pieleanu, Pentru ca mizeria să fie completă, deși nu a contrazis afirmațiile Claudei Radu cu privire la faptul că i s-a plâns, nici nu ar fi avut cum, îi compromite spusele printr-o metodă de aleasă morală progresistă: „Veridicitatea și dreptatea nu sunt tocmai partea ei tare. Nu știu cât din starea sufletește grea se datorează unor evenimente petrecute acum 21-22 de ani sau altora mai recente, petrecute la Ministerul Tineretului în 2008-2009.”

Ne puteți urmări și pe Google News

O trimitere clară la prezența Claudiei Radu în Dosarul „Ridzi”, în care a fost condamnată cu suspendare. Ca și cum, nu a intervenit decisiv în cazul Pieleanu-Radu, pentru că știa că peste ani, Claudia Radu va avea oarece dandanale de natură penală, în perioada Gestapoului „Coldea-Kovesi”.

Oameni precum Mihaela Miroiu, Alfred Bulai, Marius Pieleanu și alții de aceeași calitate, au fost plătiți copios din banii românilor, ca să le învețe copiii carte și să le clădească caracterele.

Revista presei