Ion Țiriac recompensează performanța. Ce cadou va primi David Popovici de la miliardarul român

Ion Țiriac recompensează performanța. Ce cadou va primi David Popovici de la miliardarul român David Popovici, Sursa foto: Facebook/David Popovici

România. David Popovici a făcut istorie la Jocurile Olimpice. Supranumit de presă străină „copilul minune al natației”, sportivul român a obținut prima medalie de aur din istoria inotului masculin. COSR și Ion Țiriac îl vor recompensa pentru performanța obținută.

David Popovici recompensat de Ion Țiriac cu un bolid de lux

David Popovici a câștigat aurul olimpic la proba de 200 de metri liber. Pe lângă cei 140.000 de euro pe care îi va primi de la Comitetul Olimpic Sportiv Român, David va fi recompensat de Ion Țiriac cu un premiu pe măsura performanței obținute la Jocurile Olimpice.

David Popovici s-a impus la limită în proba de 200 de metri liber. Victoria a obținut-o după ce a obținut un timp cu două sutimi mai bun decât ocupantul locului secund. Miliardarul Ion Țiriac a anunțat că fiecare sportiv care va obține aurul olimpic va primi câte o limuzină electrică Hyundai Ioniq 5.

Ne puteți urmări și pe Google News

Medaliile de aur răsplătite cu 140.000 de euro de Comitetul Olimpic Român

Autoturismul are un preț de catalog de 43.000 de euro. Anunțul a fost făcut de Alexandru Ion Țiriac, fiul afaceristului român. „Ca un gest de apreciere şi mândrie, Fundaţia Ţiriac propune un premiu prin care să îi răsplătească pe cei consideraţi comori locale. Munca lor şi mândria pe care ne-au adus-o tuturor românilor sunt uriaşe.

Fiecare dintre sportivii care vor câștiga o medalie de aur la Jocurile Olimpice va primi ultimul model de limuzină Hyundai Ioniq 5”, a transmis Alexandru Ion Țiriac. Limuzinele electrice Hyunday IONIQ 5 N se diferențiază de restul autoturismelor electrice prin puterea de 600 de cai putere pe care o livrează propulsorul electri, potrivit GSP.

Ion Țiriac, fost jucător de tenis și afacerist român.

I. Țiriac. Sursa: Antenasport.ro

Ion Țiriac va recompensa toți sportivii care obțin aurul olimpic la Jocurile Olimpice

David Popovici este primul din Team Romania care a urcat pe prima treaptă a podiumului olimpic. Țiriac speră că și echipele de canotaj și atletism vor călca pe urmele lui David și vor obține medaliile de aur pentru România.

Revista presei