Fiul lui Dan Grigoriu, paradă cu mașinile de lux. Mihnea Grigoriu se vaită că nu mai are unde parca bolizii

Fiul lui Dan Grigoriu, paradă cu mașinile de lux. Mihnea Grigoriu se vaită că nu mai are unde parca bolizii

Aroganță maximă din partea lui Mihnea Grigoriu, fiul mult mai celebrului său tată, Dan. Acesta se laudă pe Instagram că nu mai are unde parca bolizii de lux. Într-un clip video postat pe acea rețea de socializare, tânărul își expune cei cinci bolizi.

Dacă patru mașini sunt parcate în rând, cea de-a cincea a rămas cumva pe dinafară. Iar Mihnea a scris în mod ironic pe imagini: ”probleme cu parcarea”, ca și când nu mai are unde parca. Desigur că fiecare dintre bolizii în cauză valorează fiecare câteva sute de mii de euro.

Screenshot

Fiul omului de afaceri, aroganță maximă

În garajul lui Mihnea Grigoriu se află în acest moment bolizi de peste 1 milion de euro. Banii pe care Mihnea îi are provin în majoritate de la tatăl său. Acesta a încasat, în mod surprinzător în anul 2012 o sumă colosală de la Autoritatea de Restituire a Proprietăților. Vorbim de 23 de milioane de euro pentru 9 hectare de teren și spunem surprinzător pentru că DNA a făcut foarte multe dosare legate de ANRP.

Dar omul de afaceri se pare că a făcut totul legal. Pe de altă parte el a fost implicat și în dosarul Jimbolia, dar și în afacerea Bancorex. În aceasta din urmă a fost și pus la plata a peste 1 milion de lei împreună cu un alt inculpat. Doar că în 2002 pedeapsa lor a fost grațiată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum a făcut averea controversatul om de afaceri

Dan Grigoriu a avut și ceva probleme cu Poliția Locală în toamna anului trecut. Atunci acesta le-ar fi adresat polițiștilor locali mai multe ”vorbe de duh” după ce ar fi fost surprins că a parcat greșit. Printre altele le-ar fi spus că ”valorează cât un trabuc de-al lui” iar apoi și-a aprins unul.

De altfel, el este implicat și într-un dosar DNA. Mai exact un polițist este acuzat că ar i-ar fi dat informații dintr-un dosar în care este implicat un rival de afaceri al acestuia. Polițistul în cauză ar fi luat și sume importante de bani cu împrumut de la omul de afaceri.

Revista presei