De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală

De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală Prinții Harry și William / sursa foto: captură video YT

Rădăcinile relație proaste dintre prinții William și Harry vin de dinainte de căsătoria celui din urmă cu Meghan Markle. Și au legătură cu un sfat rațional, dat de actualul prinț moștenitor, dar pe care fratele cel mic a decis să-l ignore.

Când și de ce s-a supărat Harry

Povestea începe în 2017 când, la Clarance House, prințul Harry și actrița Megan Markle își anunțau logodna.

Dacă toată lumea părea încântată, în fața presei, unde Catherine, prințesa de Wales, își arată susținerea, realitatea din spatele ușilor închise era cu totul alta.

Râca dintre cei doi frați a început odată ce William l-a sfătuit pe Harry să nu se grăbească cu nunta, deoarece Megan Markle mai are multe de învățat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Harry, îndrăgostit fiind de actrița americană din „Suits”, născută într-o familie în care tatăl era responsabil cu luminile de pe platou iar mama sa era machieuză, s-a simțit ofensat când fratele lui i-a spus că regulile și conduita specifică Casei Regale nu se pot învăța într-un timp atât de scurt, potrivit DailyMail.

Anii de armonie între frați

După întâlnirea cu Megan Markle, prințul Harry a uitat ce important fusese pentru fratele său. De la începuturile relației dintre William și Catherine, Harry fusese omniprezent.

La nunta succesorului regal, Harry a fost cavaler de onoare și în timpul toastului s-a referit la prințesa de Wales ca la „sora pe care nu am avut-o niciodată și pe care am dorit-o întotdeauna”, iar când s-au născut copiii lui William și Catherine, el a fost invitat, cu toate că lista participanților a fost foarte scurtă, momentul având intimitatea cuvenită.

De-a lungul timpului, cei trei au pus bazele Fundației Regale, în care fiecare din cei trei, aveau rolul lui: William s-a concentrat pe reticența bărbaților tineri de a discuta despre bunăstarea lor mentală, Harry asupra modului în care aceasta a afectat viața personalului de serviciu și a veteranilor, iar Catherine pe îmbunătățirea vieții copiilor mici.

Scandalul lui Harry cu Familia Regală

Dar totul a fost dat uitării odată cu apariției viitoarei soții a prințului Harry, care a considerat că li se cuvine mai mult decât li se oferise până atunci.

După amenințarea că vor părăsi Marea Britanie, joc care nu s-a soldat, așa cum credeau ei, ci cu ridicarea privilegiilor și titlului de Alteță regală, de către Regina Elisabeta, care nu s-a lăsat intimidată de reacțiile celor doi tineri dornici de notorietate, relațiile s-au deteriorat considerabil.

Nevoia de a nu fi uitați și pentru a fi în centrul atenției, i-a făcut pe aceștia să participe la emisiunea lui Oprah Winfrey, acolo unde s-au victimizat și au vorbit despre Familia Regală Britanică așa cum o familie decentă nu ar vorbi în public despre familia lor. Au continuat cu publicarea cărții lui Harry, „Spare” și a producției omonime de pe Netflix.

Dar nu decența este cea care caracterizează familia celor doi duci de Sussex, ci nevoia de celebritate, nevoia de a nu fi uitați. Iar pentru asta nu există nicio limită.

Revista presei