Aproape de un nou 2 Mai. Polițist-beizadea, prins beat și drogat la volan, pe Litoral

Aproape de un nou 2 Mai. Polițist-beizadea, prins beat și drogat la volan, pe Litoral sursa: ziarulnational.,md

România a fost foarte aproape de un nou caz 2 Mai, cu o altă „beizadea”. De data asta, copilul unui influent om de afaceri, de meserie - și asta este mult mai grav - polițist, conducea beat și drogat pe Litoral.

Un polițist, fiul unui om de afaceri influent, a fost prins băut și drogat la volan. Vineri seara, martorii au sesizat la 112 că o mașină se deplaseză haotic în trafic. Un echipaj de poliție l-a reperat rapid pe șofer, care a fost oprit înainte să provoace o tragedie. Așa au aflat agenții de poliție că cel de la volan este ofițer la Garda de Coastă din Mangalia. Nu a fost singura surpriză.

Polițist drogat la volan

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar și cu aparatul Drug-Test, care a indicat prezența substanțelor interzise. Mai exact, ofițerul de la Garda de Coastă ar fi ieșit pozitiv la amfetamină.

Polițiștii l-au condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, dar și pentru stabilirea prezenței substanțelor interzise.

Ne puteți urmări și pe Google News

A fost întocmit și un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cine este ofițerul

În vârstă de 39 de ani, șoferul a fost văzut conducând haotic pe lângă Tuzla, destul de aproape de locul unde anul trecut Vlad Pascu a provocat o tragedie, ucigând doi tineri, în timp ce conducea drogat.

Potrivit unor surse din poliție citate de Gândul, ar fi vorba despre comisarul șef Emil Bodnăraș, polițist de frontieră în cadrul Gărzii de Coastă Mangalia. Tatăl lui ar fi un cunoscut și influent om de afaceri din Constanța în vârstă de 67 de ani.  Acesta ar deține un complexul hotelier în stațiunea Venus și o universitate particulară neacreditată de stat.

Polițistul ar fi fost în timpul serviciului

O informație care complică foarte mult situația ofițerului prins drogat la volan se referă la faptul că acesta era chiar în timpul serviciului, potrivit sursei citate.

Acesta a rămas fără permis de conducere și a mers înoțit de polițiști la spital pentru analizele de sânge, fără să opună rezistență.  La Garda de Coastă urmează să aibă loc un control intern.

Revista presei