Robert Downey Jr. și Chris Evans ar putea reveni în Universul Cinematic Marvel

Robert Downey Jr. și Chris Evans ar putea reveni în Universul Cinematic Marvel Robert Downey jr / sursa foto: wikipedia

Șeful Marvel, Kevin Feige, a confirmat că revenirea lui Hugh Jackman în rolul lui Wolverine în „Deadpool & Wolverine”, ceea ce arată că este posibil să aduci înapoi staruri legendare, „cu mare grijă”.

Cum ar putea avea loc revenirile din Universul Cinematic Marvel

De la lansarea filmului „Avengers Endgame”, în care Iron Man (Robert Downey Jr.) a murit și Captain America (Chris Evans) s-a retras, fanii au speculat dacă vreunul dintre personaje va reveni într-un film viitor. Cu toate acestea, Marvel Studios a adoptat o abordare mai permanentă a morții, „Deadpool & Wolverine” fiind primul film „Deadpool” din Universul Cinematic Marvel mai larg al Disney.

Feige a spus că, dacă i-ar aduce înapoi pe Downey Jr. și Evans, ar trebui să trateze tranziția cu mare atenție. Ambii actori au devenit superstaruri globale pe măsură ce Universul Cinematic Marvel a devenit mai popular în anii 2010 și au făcut milioane de dolari din filme.

Robert Downey Jr. și Chris Evans ar putea readuce publicul în fața ecranelor

Marvel s-a luptat să își păstreze publicul după plecarea lor, iar o revenire a lui Downey Jr. sau Evans ar putea ajuta la readucerea publicului în cinematografe. Feige a declarat pentru Vanity Fair că Marvel nu a vrut să ieftinească moartea sacrificială a lui Iron Man prin învierea lui. Frații Russo, care au regizat „Avengers Endgame”, nu erau, de asemenea, siguri dacă era posibil să îl readucă pe Iron Man.

Ne puteți urmări și pe Google News

Downey Jr. nu a fost inițial dornic să revină în rolul Iron Man, dar după ce a câștigat primul său Oscar pentru „Oppenheimer”, pare mai deschis la reluarea rolului. Evans a interpretat personajul în filmele „Fantastic Four”, care au fost realizate înainte de începerea MCU. El a spus că revenirea în rolul unui alt erou Marvel ar fi mai ușor de vândut pentru el decât revenirea în rolul lui principal.

Marvel are în lucru un nou film

Marvel face în prezent un film „Fantastic Four” cu starul din „Strangers Things” Joseph Quinn în rolul Torței Umane, dar Evans ar putea reveni în cadrul multiversului. În ceea ce privește Captain America, Evans a declarat pentru GQ în septembrie 2023 că nu se va întâmpla prea curând.

El a spus că nu ar spune niciodată „niciodată”, doar pentru că a fost o experiență atât de minunată, dar că nu ar vrea să i se pună bețe în roate dacă ar simți că este vorba de o schemă financiară sau că nu are legătură cu originalul.

De asemenea, Evans a părut să sugereze că se gândește la ideea de a se retrage. Nu are niciun Oscar și nu este comparat în niciun fel cu alte nume din vârf, potrivit BusinessInsider.

 

Revista presei