Profesor bucureștean acuza de viol. A profitat de doi adolescenți

Profesor bucureștean acuza de viol. A profitat de doi adolescenți Ancheta viol Sursa foto: Nino Carè/ Pixabay

București. Procurorii au dispus reținerea unui profesor acuzat că ar fi violat doi minori. Cazul a apărut la câteva zile după cel în care a fost implicat Kristof Lajos, „Antrenorul de genii”.

Un nou caz de viol în care victimele sunt doi minori este în cercetare, în București. Un profesor în vârstă de 51 de ani a fost reținut și urmează să fie prezentat pentru arestare.

Procurorii anchetează un nou caz de viol cu minori

Un cadru didactic în vârstă de 51 de ani, din Bucureşti, a fost reţinut fiind acuzat că ar fi violat doi adolescenți. Procurorii au stabilit că povestea s-a petrecut în urmă cu trei ani.

Potrivit unui comunicat de presă, bărbatul a fost pus sub acuzare și urmează să fie propus pentru arestare preventivă pentru 30 de zile. Anchetatorii susțin că în iunie 2021, profesorul a determinat un adolescent de 17 ani să întrețină relații sexuale orale. Acest lucru s-a petrecut într-un apartament din Sectorul 3 al municipiului Bucureşti. Procurorii susțin că pcadrul didactic a profitat de poziția de autoritate și încrederea pe care băiatul o avea în el.

Ne puteți urmări și pe Google News

Câteva luni mai târziu, în decembrie 2021, inculpatul a profitat de un alt minor, în vârstă de 16 ani cu care a întreținut relații sexuale. Acest lucru s-a întâmplat în același apartament.

„La data de 25.07.2024, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au pus în mişcare acţiunea penală împotriva unui inculpat (un bărbat în vârstă de 51 de ani), cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de viol săvârşit asupra unui minor şi agresiune sexuală săvârşită asupra unui minor”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Arest

Arestat. Sursa foto: Dreamstime

Profesorul propus spre arestare

Procurorii au anunțat că profesorul acuzat de dublul viol, din 2021, a fost rețnut pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat judecătorilor de la Judecătoria Sectorului 3.

Instanța urmează să decidă dacă se impune arestarea sa preventivă pentru un termen de 30 de zile.

Conform comunicatului de presă, între timp, cercetările sunt continuate de procurorii din Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale.

Kristof Lajos

Kristof Lajos. Sursa foto Youtube

Kristof Lajos anchetat de procurorii bucureșteni

Noul caz de viol vine la câteva zile după ce Kristof Lajos, cunoscut drept „antrenorul de genii” a fost reținut pentru aceleași acuzații. Procurorii îl anchetează după ce a fost prins într-o locuință în timp ce viola un băiat de 14 ani.

Potrivit anchetatorilor, Kristof Lajos ar fi ademenit băiatul cu bani și cu diferite bunuri, îndepărtându-l de familie, pentru a-l controla mai ușor. El a recunoscut în fața anchetatorilor faptele pentru care a fost acuzat.

Kristof Lajos era cunoscut pentru că ar fi fost implicat în descoperirea și pregătirea copiilor cu abilități deosebite. De aici și supranumele pe care l-a primit, „antrenorul de genii”.

Revista presei
Partea lor de adevăr