Misterele din jurul lui Andrei Versace. Ce se ascunde în spatele morții influencerului

Misterele din jurul lui Andrei Versace. Ce se ascunde în spatele morții influencerului Andrei Versace. Sursa foto Facebook

București. Andrei Versace, cunoscut influencer, a fost descoperit mort, în weekend, în apartamentul său. Vecinii au sesizat autoritățile din cauza mirosului înțepător care se simțea în dreptul locuinței sale dintr-un complex rezidențial de lux.

Pe numele său real Andrei Pârvan, influencerul se descria drept regele fițelor și se afișa cu bunuri de lux și bolizii scumpi pe rețelele de socializare. Se pare, însă, că era vorba doar de imaginea pe care și-a construit-o. Conform unor surse apropiate de influencer, acesta avea datorii mari la lideri ai lumii interlope.

Andrei Versace șantajat pentru bani

Influencerul ar fi împrumutat o sumă foarte mare de la o grupare interlopă din Sectorul 1. Iar moartea sa ar fi avut legătură cu presiunile pe care aceștia le făceau asupra lui ca să-și recupereze banii. Cadavrul lui Andrei Versace a fost descoperit sâmbătă în apartamentul pe care îl ocupa. Din primele cercetări, corpul nu prezenta leziuni  sau urme de violență. Rezultatele raportului legist va lămuri, însă, care au fost cauzele morții.

Până atunci, surse din anturajul lui influencerului, citate de Gândul.ro, susțin că anchetatorii urmăresc o anumită pistă legat de moartea influencerului. Conform acestora, Versace ar fi intrat în legătură cu o grupare interlopă din Sectorul 1. De altfel, pe rețelele de socializare, cei care au comentat despre moartea sa au făcut referire la aceste legături dubioase. Iar de aici au apărut o mulțime de speculații legat de moartea lui Andrei Versace.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursele citate au dezvăluit că, influencerul era un apropiat al unor interlopi. El ar fi avut relații destul de apropiate cu traficanți de droguri, infractorii specializați în clonarea cărților de credit, dar și cu diverși cămătari.

Cămătari

Cămătari. Sursa foto. EVZ

Apropiat de cămătari

Potrivit surselor citate, Andrei Pârvan, Andrei Versace, ar fi avut o relație apropiată cu doi interlopi cunoscuți pentru comiterea unor infracțiuni cu violență. Aceștia au fost implicați într-un caz de sechestrare. Ei ar fi reținut un bărbat pe care l-au bătut cu un ciocan pentru șnițele.

Aceștia, cunoscuți drept Frații Calu, i-ar fi împrumutat lui Andrei Versace o sumă de bani, pe care acesta nu a reușit să o returneze. Drept urmare, cămătarii l-ar fi presat și amenințat ca să-și achite datoria.

Între altele, cămătarul l-ar fi amenințat că va publica o înregistrare video în care influencerul ar fi apărut alături de un alt bărbat în ipostaze intime.

Așa se explică, spun apropiații lui Versace, faptul că s-a izolat și a început să consume alcool și droguri în cantități impresionante.

Apartament Andrei Versace

Apartamentul lui Andrei Versace. Sursa foto: Cancan

Andrei Versace, mort în locuință

Corpul neînsuflețit al influencerului a fost descoperit în apartamentul său pe 20 iulie, în stare avansată de putrefacție. Portarul clădirii a alertat autoritățile din cauza mirosului care se simțea la ușa apartamentului. Autoritățile au deschis ușa și au pătruns în interior, descoperindu-l.

Legiștii estimează că Andrei Versace era mort de aproximativ o săptămână în momentul în care a fost descoperit.

Deși poza într-un tip înstărit, afișându-și opulența pe rețelele de socializare, se pare că Andrei Versace nu era un personaj înstărit. El ar fi trăit dintr-o sumă de 1.500 de lei pe care o primea lunar de la părinți.

Revista presei