Superliga. Echipa Sepsi OSK, lider la finalul etapei a doua. Emoții mari pentru următoarele meciuri

Superliga. Echipa Sepsi OSK, lider la finalul etapei a doua. Emoții mari pentru următoarele meciuri Superliga. Sursa foto: Pixabay

Duelul dintre Oțelul Galați și Farul Constanța a fost ultimul din etapa a doua a Superligii. Acesta s-a încheiat la egalitate, după zeci de minute tensionate pe teren. Ambele echipe au avut mai multe ocazii să înscrie, însă fără rezultat. La finalul etapei, echipa poziționată în fruntea clasamentului este Sepsi OSK.

Superliga. S-a încheiat etapa a doua

În urma reușitei obținute după partida cu FC Botoșani, Oțelul nu a avut același rezultat și în etapa a doua. Gălățenii puteau să ajungă la șase puncte, însă duelul cu Farul Constanța s-a dovedit a fi o adevărată provocare.

La finalul etapei a doua, Oțelul are patru puncte și rămâne pe locul cinci. În prezent, poziția de lider o are Sepsi Sfântu Gheorghe. La Buzău, elevii lui Bernd Storck au reușit să îi învingă pe jucătorii de la Gloria.

Emoții pentru Sepsi OSK

În etapa a treia, jucătorii echipei din Sfântu Gheorghe se vor întâlni în teren cu cei de la Dinamo. Duelul va avea loc pe teren propriu și este așteptat de fanii ambelor echipe.

Ne puteți urmări și pe Google News
Superliga, Sepsi OSK

Sepsi OSK. Sursa foto: Facebook

La finalul meciului cu Oțelul, tehnicianul de la Farul Constanța s-a arătat dezamăgit, precizând că jucătorii lui au jucat bine și aveau șanse să câștige. Gigi Becali a precizat că gălățenii le-au creat mai multe probleme legate de cornere.

Superliga. Programul următoarei etape

La finalul săptămânii încep meciurile din etapa a treia a Superligii, sezon 2024-2025. Vineri, începând cu ora 19:00, sibienii de la Hermannstadt se vor duela cu jucătorii de la Unirea Slobozia.

Meciul dintre FCSB și Oțelul Galați este așteptat de milioane de fani și va avea loc în aceeași zi, de la ora 22:0.

Sâmbătă, meciul dintre Poli Iași și Gloria Buzău va începe de la ora 19:00, urmând ca Sepsi OSK - Dinamo să poată fi urmărit de la ora 22:00.

La finalul weekendului, duminică, Farul Constanța se va duela cu FC Botoșani, începând cu ora 19:00. De la 22:00, fanii vor putea viziona disputa dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova.

La începutul săptămânii viitoare vor fi disputate meciurile dintre UTA Arad și Universitatea Cluj, precum și Petrolul Ploiești - Rapid.

Revista presei