Înfrângerea dramatică în SuperLiga. Gloria Buzău pierde cu Sepsi (1-2) după un gol anulat

Înfrângerea dramatică în SuperLiga. Gloria Buzău pierde cu Sepsi (1-2) după un gol anulat Fotbal. Sursa foto: Pixabay

Buzău. Superliga a ajuns la etapa a doua, iar luni seara s-a disputat meciul de fotbal dintre Gloria Buzău și Sepsi OSK. Partida s-a încheiat cu victoria echipei din Sfântu Gheorghe care s-a impus cu scorul de 2-1.

Gloria Buzău a pierdut dramatic după ce i-a fost anulat un gol în ultimul minut, de prelungiri, printr-o decizie VAR. După primele două meciuri Sepsi a acumulat maximum de puncte în clasament.

SuperLiga, etapa a doua la Buzău

Sepsi OSK a câștigat la Buzău, cu echipa gazdă, Gloria, scor 2-1. Meciul s-a jucat în etapa a doua din SuperLiga, pe un teren inundat. Chiar și așa, exhipa oaspete a dominat jocul pe cea mai mare parte a sa. În minutul 90+4, Gloria a marcat golul egalării, pentru 2-2. Buzoienii au avut ghiniond, dat fiind că sistemul VAR a intervenit și a anulat golul pentru ofsaid.

După victotia din prima etapă, din SuperLiga, 1-0 cu Petrolul, pentur Sepsi a venit meciul de la Buzău. Partida s-a desfășurat pe un teren inundat de ploaia care a lovit orașul înainte de debutul meciului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Echipa din Sfântu Gheorghe a început în forță. Gloria Buzău, care a revenit în SuperLiga, după 17 ani, nu a rezistat presiunii. Prima ocazie a venit în minutul 11, la șutul lui Alimi care a lovit bara. Golul a fost înscris imediat, din cornerul care a rezultat. Denis Ciobotariu a făcut 1-0, din șase metri, cu o lovitură de cap.

Al doilea gol a fost marcat tot de Sepsi în minutul 30. Marius Comana majorat diferența trimițând în poartă din 6 metri, după ce portarul gazdelor a respins în față. Faza a fost verificată în camera VAR, iar reluările au confirmat că a fot regulamentar.

Sepsi

Sepsi Sursa foto: captura video

Sepsi a redus viteza în repriza secundă

În partea a doua a jocului de SuperLiga, Gloria a revenit și a arătat un fotbal mai bun. Nu a fost suficient, chiar dacă Sepsi a redus din viteză. Buzoienii au continuat să fie dominați. Au preluat inițiativa în ultimele 10 minute, fiind aproape de un egal. Au avut ghinion cu sistemul VAR.

În minutul 86, Gloria a redus din diferență, după cum corner executate de Benzer. Tescan, complet nemarcat, a reluat din 6 metri, cu capul și a redus din diferență.

A venit faza din minutul 90+4. Benzar a bătut scurt un corner, a reprimit mingea și a centrat în careu. Matos a trimis din doi metri în poartă, după recentrarea lui Turda. Bucuria a fost de scurtă durată, fiind anulată de VAR. După 3 minute de analiză, arbitrii au stabilit că Benzar era în ofsaid.

SuperLiga, caseta tehnică a meciului

Meciul din etapa a doua din SuperLiga a avut următoarea casetă tehnică:

Gloria Buzău: Greab – Scheda, Dandea (Traore -46), Dobrosavlevici, Turda, Sălceanu – Prejmereanu (Canadija - 73), Călin (Tescan - 56), Dumitru (Akhamatov - 46) – Budescu (Budescu - 73), Matos. Antrenor: Andrei Prepeliţă

Sepsi: Niczuly – Oteliţă, D. Ciobotariu, Ninaj, Ştefan – Varga (Bardea - 66), Alimi, Mino, Kallaku (Hajdin - 87) – Matei (Neskovic - 66), Coman (Siger - 87). Antrenor: Bernd Storck

Cartonaşe galbene: Sălceanu (23), Dandea (33), Dobrosavlevici (50), Turda (54), Traore (82), Matos (90+5)  / Alimi (68), Neskovic (77)

Arbitri: Iulian Călin - Stelian Slabu, Nicuşor Marin - Robert Avram

Camera VAR: Cătălin Popa, Andrei Moroiţă

Observatori: Alexandru Deaconu, Cătălin Cursaru

 

Revista presei