Ultimele imagini cu Andrei Versace. Slăbise mult și se afișa tot mai rar

Ultimele imagini cu Andrei Versace. Slăbise mult și se afișa tot mai rar Andrei Versace. Sursa foto: Facebook

Andrei Versace a fost găsit fără suflare în propria locuință. În ultimii doi ani, acesta se afișa tot mai rar pe rețelele de socializare, după ce a fost ținta ironiilor și a criticilor internauților. De altfel, ultimele imagini cu acesta au stârnit controverse.

Ultimele imagini cu Andrei Versace

Cadavrul bărbatului care era cunoscut în lumea mondenă a fost descoperit sâmbătă. Andrei Pârvan locuia într-un complex de lux din Sectorul 1 al Bucureștiului. În ultimele ore, apropiații nu ar mai fi reușit să ia legătura cu acesta.

Vecinii au simțit un miros puternic care provenea din interiorul apartamentului său și au alertat paznicul. Acesta a solicitat ajutor la numărul unic de urgență.

„În apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violență. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au anunțat polițiștii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bărbatul slăbise mult

În urma primelor verificări, legiștii nu au descoperit urme de violență pe corpul influencerului. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost dus la INML pentru necropsie. Ultimele postări făcute de acesta pe rețelele de socializare au stârnit controverse.

Cea mai recentă fotografie cu acesta a fost publicată pe profilul lui de Facebook la finalul lunii iunie. În imagine se observă că acesta a slăbit, iar o parte dintre următorii săi susțin că acesta pare îngândurat.

Andrei Versace

Andrei Versace. Sursa foto: Facebook

Alături de poza respectivă, influencerul a scris și un mesaj controversat, folosind un limbaj obscen.

Andrei Versace se lăuda cu averea pe care o deținea

Bărbatul și-a câștigat notorietatea prin prisma imaginii pe care o afișa în mediu online. Andrei Pârvan se lăuda cu mașini și vacanțe de lux. De asemenea, acesta le-a arătat fanilor din online și apartamentul în care investise o sumă impresionantă.

Revista presei