România blocată. După Valea Oltului, Autostrada A3 București Ploiești. Cât țin restricțiile

România blocată. După Valea Oltului, Autostrada A3 București Ploiești. Cât țin restricțiile Restricții de trafic pe Autostrada A3 București-Ploiești. Sursa foto: Facebook/Poliția Română

România. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat, joi 18 iulie, restricții de trafic pe Autostrada București-Ploiești. A3 se închide în intervalul 18-19 iulie pentru montarea indicatoarelor rutiere la deschiderea axului 10-20 al podului de peste autostrada A3 la kilometrul 53+275 metri.

Restricții de trafic pe Autostrada A3 București Ploiești

Restricții de trafic pe Autostrada A3. Sursa citată a mai precizat că circulația rutieră pe Autostrada A3 București- Ploiești va fi redirecționată către alte rute de pe raza județului Prahova. Circulația pe Autostrada A3 București - Ploiești se va desfășura pe următoarele rute:

  • pe sensul de mers București - Ploiești, restricțiile de trafic se vor aplica începând cu 19 iulie în intervalul 00:30-06:30. Prin urmare, șoferii vor fi direcționați dinspre zona premergătoare nodului rutier de la km 43 către ruta Gherghița – DJ 100B – DJ 101F – Valea Călugărească – DN 1B – E577 – Ploiești.
  • pe sensul de mers Ploiești București, circulație rutieră va fi restricționată în intervalul 18 -19 iulie în intervalul orar 21:00-06:00. Conducătorii auto vor fi direcționați în dreptul sensului giratoriu din localitatea Tătărani (intersecție A3/DN1-E60), către ruta DN1 - E60.
trafic restricționat

Circulație restricționată. Sursa foto: Facebook/Poliția Română

Circulație restricționată în județele afectate de Codul roșu de caniculă

Drept urmare, Centrul Infotrafic îi îndeamnă pe participanții la trafic care vor circula pe Autostrada A3 București-Ploiești să ruleze cu atenție și să respecte marcajele rutiere provizorii.

De asemenea, CNAIR a anunțat că restricțiile de trafic impuse pe durata avertizării Cod roșu de caniculă rămân în vigoare și joi, 18 iulie. Mai ales că meteorologii au anunțat temperaturi de până la 41 de grade Celsius.

Ne puteți urmări și pe Google News
Poliția Rutieră

Poliția Rutieră. Sursă foto: Facebook/Poliția Română

Restricții de trafic pentru 10 județe alfate sub avertizare Cod roșu de caniculă

Drept urmare, pentru a nu avaria partea carosabilă, între orele 11:00 și 19:00 autoturismele cu masa maximă autorizată mai mare de 12 tone nu vor putea circula pe sectoarele de autostrăzi, drumuri expres și pe drumurile naționale administrate de direcțiile regionale București (Ilfov, Giurgiu și Teleorman), Craiova (județele Dolj și Olt) Buzău precum și Constanța, Ialomița, Călărași și Tulcea.

Revista presei