Daniel Tudorache și fosta consilieră, de nedespărțit. Imaginile spun totul. Video

Daniel Tudorache și fosta consilieră, de nedespărțit. Imaginile spun totul. Video

Anca Dunca a fost din nou surprinsă alături de fostul ei șef, Daniel Tudorache. De această dată, paparazzi EVZ i-au fotografiat pe cei doi când au oprit pentru o vizită la farmacie. Cea care a coborât din mașină este fosta consilieră care s-a dus glonț către unde avea treabă.

Asta în timp ce fostul deputat aștepta cuminte în mașină. Îmbrăcată într-o salopetă de vară, verde, tânăra părea că se află în largul ei. A mers la farmacie, după care s-a întors la cel care o aștepta la mașină.

Fostul edil surprins iar cu Anca Dunca

Traseul profesional al Ancăi Dunca nu a fost deloc unul previzibil. Aceasta a fost vânzătoare într-un magazin de haine. Apoi a ajuns de acolo, consilier juridic la Primăria Sectorului 1. Mai apoi a devenit consilier personal al deputatului Daniel Tudorache. Ancuța-Felicia Dunca a primit, în 2018, o locuință socială de la administrația sectorului 1. Vorbim despre o locuință care se află chiar lângă Guvern.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu toate acestea, fostul edil a spus dintotdeauna că el nu a semnat documentele de atribuire. De regulă locuințele sociale se acordă persoanelor care nu au posibilități, cel puțin așa scrie în lege. După ce nu a mai fost primar, viața Ancăi s-a cam amărât la Primărie cu Clotilde primar. Drept urmare acum câteva luni, aceasta a devenit vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, la Autoritatea Competentă de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră.

A fost demisă din funcția de vicepreședinte

Numirea a venit din partea lui Nicolae Ciucă. Doar că n-a durat mult. Asta pentru că doar câteva luni mai târziu, Marcel Ciolacu a anulat această numire. Pare totuși că acest lucru nu a afectat-o prea tare pe Anca Dunca, dacă judecăm după imaginile de față.

În ceea ce privește averea sa, în ultima declarație, Anca Dunca a trecut 11 hectare de teren în Glod, satul natal. Mai are un credit bancar de 64.000 lei și atât. Salariul său ca vicepreședinte ACROPO a fost de 36.783 lei ca vicepreședinte ACROPO.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro
Revista presei
Un tren spre Moscova