Atentat la Trump. Eșec absolut uimitor: Părinții atentatorului sunt psiholgi, dar n-au bănuit nimic

Atentat la Trump. Eșec absolut uimitor: Părinții atentatorului sunt psiholgi, dar n-au bănuit nimic Donald Trump / Sursa foto: Captură video

Potrivit primelor informații din ancheta cu privire la atentatul la viața lui Donald Trump, părinții atacatorului sunt psihologi comportamentali, angajați la serviciile sociale locale. Dar, cu toate că pregătirea profesională ar fi trebuit să-i ajute să vadă că ceva nu e în regulă cu fiul lor, tatăl lui Thomas Matthew Crooks repetă încă, ad nauseam, că încearcă „să priceapă ce naiba se întâmplă”.

Cine sunt părinții celui ce a vrut să-l ucidă pe Trump

Fotoreporterii americani i-au făcut prima poză tatălui asasinului Matthew Crooks, tânărul de 20 de ani care a vrut să îl ucidă pe Donald Trump la mitingul electoral din Pennsylvania. Bărbatul nu și-a făcut deloc apariția în ultimele două zile.

Văzut pentru prima dată de când fiul său a încercat să-l asasineze pe Trump, Matthew Crooks a fost fotografiat în casa familiei din Bethel Park, Pennsylvania, când anchetatorii federali i-au bătut la ușă. Epuizat, șocat, cu ochii roșii, așa a fost surprins tatăl celui care a creat un haos în SUA și în lume.

Matthew Crooks, în vârstă de 53 de ani, lucrează ca terapeut comportamental autorizat, fiind specializat în reabilitare. Chiar și după două zile Crooks Sr. a spus că încă încearcă să-și dea seama „ce naiba se întâmplă”, în timp ce era abordat de jurnaliști.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Ce se știe despre familia criminalului

Nici tatăl și nici restul familiei criminalului nu au mai vorbit public de când a avut loc tentativa de asasinat. Mama lui Crooks, Mary Elizabeth, în vârstă de 53 de ani, este și ea terapeut comportamental.

Se crede că Crooks a folosit o armă AR-15 cumpărată de tatăl său cu aproximativ șase luni mai devreme. Potrivit unor informații apărute în presa americană, atât tatăl cât și fiul ar fi membri ai Clairton Sportsmen’s Club din Clairton, Pennsylvania.

Vizita agenților FBI acasă la familia Crooks a durat doar câteva minute, după care au stat de vorbă cu vecinii din imediata apropiere.

Autorul tentativei de asasinare a lui Trump, donator pentru Democrați, votant înregistrat la Republicani

Atentatorul la viața lui Trump a fost ucis de agenții de securitate la câteva secunde după ce a deschis focul asupra fostului președinte. Dar, deși l-a ratat pe Trump, care a fost doar rănit la ureche, asasinul a ucis alte persoane.

El absolvise liceul în 2022 și nu a avut niciodată prea mulți prieteni, fiind considerat mai degrabă un ciudat. Presa nu a reușit să descopere nici afilierea politică reală a criminalului, având în vedere că a fost și donator pentru Democrați, și votant înregistrat la Republicani.

 

Revista presei