Crima de la Vaslui. Godină, implicat în reținerea suspecților

Crima de la Vaslui. Godină, implicat în reținerea suspecților Poliția Sursa foto: Poliția Română

Brașov. Marian Godină, vedeta Poliției Române de pe rețelele de socializare, a fost implicat în prinderea suspecților crimei din Vaslui. Doi suspecți au fost reținuți după ce cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o valiză lângă un drum.

Vedeta Poliției Române de pe rețelele de socializare s-a aflat printre lucrătorii forțelor speciale implicați în operațiunea de reținere. Godină a devenit foarte popular datorită opiniilor sale și a cărților pe care le-a publicat.

Marian Godină implicat în reținerea suspecților

Poliția Română a anunțat că doi suspecți într-un caz de crimă din județul Vaslui au fost reținuți în urma unei operațiuni la Brașov. Între cei care au participat la acțiune s-a aflat și polițistul Marian Godină. Acesta a și postat, pe contul său de Facebook o imagine în care apare alături de unul dintre suspecții încătușați. Fotografia este însoțită de un comentariu referitor la acțiunea forțelor speciale.

„Să mai spună cineva că nu poți fi și tată în concediu de creștere a copilului, și polițist la forțele speciale. Am sprintat după ei ca atunci când e pe foc laptele Măriucăi și dă în clocot”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Suspecții reținuți de polițiștii brașoveni sunt un bărbat, de 32 de ani, și o femeie în vârstă de 27 de ani, iubita acestuia. Ei vor fi predați procurorilor care derulează ancheta în acest dosar. Cercetările au început după ce cadavrul unui bărbat a fost descoperit într-o valiză, pe marginea unui drum din Pungești, Vaslui.

Ne puteți urmări și pe Google News

Operațiunea poliției din Brașov

Autoritățile au dat detalii despre reținerea celor doi suspecți într-o operațiune la care a participat și Marian Godină. Potrivit comunicatului oficial, acțiunea a fost coordonată de procurorii din Vaslui. Cei doi suspecți au fost văzuți și identificați la Brașov, iar autoritățile au luat măsuri pentru reținerea lor.

„În această seară, 16 iulie 2024, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui şi a Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu sprijinul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, au fost depistate în municipiul Braşov, două persoane, un bărbat în vârstă de 32 de ani şi femeie în vârstă de 27 de ani, ambii din comuna Pungeşti, concubini, bănuiţi că ar fi fost implicaţi în decesul unui bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Onceşti, judeţul Bacău”, a informat Poliţia Română.

Pe numele celor doi au fost emise mandate de aducere, dat fiind că au încercat să se sustragă anchetei.

Marian Godină

Marian Godină Sursa foto: Poliția Română

Crima de la Vaslui, ai cărei suspecți au fost prinși de Marian Godină

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit, zilele trecute, într-un geamantan pe marginea drumului din localitatea Pungești, Vaslui. Bagajul a stat mai multe zile pe marginea drumului până când, luni seara, un trecător l-a deschis. El a simțit un miros pătrunzător, în zonă, și, astfel, a descoperit cadavrul.

Principalii suspecți în cazul de crimă au fost filmați de sistemul de supraveghere în timp ce cărau geamantanul pe ulițele localității. Ei au fost identificați și dați în urmărire. Au fost observați, mai întâi, în București, iar ulterior la Brașov. În orașul de sub Tâmpa au fost prinși după o acțiune în care a fost implicat și Marian Godină.

Conform datelor dinanchetă, principalul suspect este un bărbat în vârstă de 32 de ani, coleg de penitenciar cu victima. El ar fi avut-o drept complice pe iubita sa. Cei doi se cunoșteau cu bărbatul ucis de mai multă vreme.

 

Revista presei
Parisul la răscruce