Republica Moldova. Bărbat de 41 de ani, de negăsit de o lună și jumătate

Republica Moldova. Bărbat de 41 de ani, de negăsit de o lună și jumătate sursa: protv.md

Republica Moldova. Dispariție misterioasă a unui bărbat din Basarabia, de care nimeni numai știe nimic de aproape o lună și jumătate.

Un bărbat de 41 de ani, din Republica Moldova, a dispărut fără urmă și nimeni nu mai știe de el din seara de 29 mai

În vârstă de 41 de ani, locuitor al satului Cubolta, din raionul Sîngerei, bărbatul a plecat de acasă la data de 29 mai, noaptea. Nimeni n-a aflat unde s-a dus și unde s-ar afla. Așa că familia au anunțat autoritățile, dar polițiștii nu au dat de urma persoanei dispărute.

Semnalmentele sunt următoarele: înălțime de 1,70 metri, păr negru, ochi căprui și corpolență de nivel mediu. Persoanele care îl văd sunt rugate de autorități să sune la numărul de urgență 112 sau la 068910547, conform protv.md.

În altă ordine de idei, la capitolul dispariții, în România a existat un caz total ieșit din comun. În 2021, un bărbat din județul Bacău s-a întors acasă după ce lipsise 30 de ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Una dintre cele mai misterioase dispariții din România

Dispăruse în 1991 și familia, care timp de trei decenii nu mai știuse nimic despre el, s-a trezit cu el acasă. La revenire avea 93 de ani. Omul nu și-a amintit la vremea respectivă unde fusese și ce se întâmplase cu el în perioada absenței. Straniu era faptul că a revenit cu aceleași haine cu care plecase.

112

Sursa foto: EVZ

Vecinii, pe la colțuri, și-au explicat dispariția îndelungată în mod simplu. „Ar fi fost și ar fi trăit cu o altă femeie pe la Galați”, au spus oamenii.

Bătrânul avea în buzunar un bilet de tren, pe ruta Ploiești - Bacău și buletinul de identitate, cu adresa din localitatea Bohocel (Bacău). Evident, actul de identitate expirase și nu fusese reînnoit.

„E un caz rar întâlnit, la noi nu s-a mai întâmplat. Au mai dispărut 2, 3, 4 ani, dar apăreau și se reglau lucrurile. Din discuțiile avute cu membrii familiei, a apărut peste noapte, nu știu cum, adus de o mașină și lăsat în fața porții. La momentul actual, familia s-a interesat de ceea ce ține de vechime, să poată beneficia de o pensie”, spunea primarul localității.

Revista presei