Iulia Vântur, apariție spectaculoasă la nunta secolului. Cine i-a stat alături româncei

Iulia Vântur, apariție spectaculoasă la nunta secolului. Cine i-a stat alături româncei Salman Khan și Iulia Vântur. Sursa foto: Instagram

Iulia Vântur a avut o apariție de zile la cea mai titrată nuntă din ultimii ani. Este vorba despre căsătoria dintre Anant Ambani, fiul președintelui Reliance Industries,și Radhika Merchant, fiica magnaților din industria farmaceutică.

Tinerii au serbat această uniune și în martie când le-a cântat Rihanna, dar și Beyonce. Acum însă a avut loc nunta propriu-zisă. La acest eveniment a fost invitată și Iulia Vântur alături de iubitul ei Salman Khan.

Salman Khan, apariție surpriză

Deși cei doi nu au pășit împreună pe covorul roșu, în interior, acolo unde a avut loc petrecerea, nu s-ar fi sfiit să-și arate sentimentele. De altfel, la același eveniment au fost invitate o mulțime de vedete internaționale. Kim Kardashian și sora ei Khloe s-au numărat printre ele. Cele două au mers cu o adevărată echipă de stiliști după ele.

Ne puteți urmări și pe Google News

De altfel, la eveniment a participat și Priyanka Chopra alături de soțul ei, Nick Jonas. De altfel, Priyanka a nu s-a sfiit să arate cât e de talentată și a dansat pe una dintre melodiile tradiționale.

Nunta cu fast de sute de milioane

Deși nu a fost dezvăluită suma cheltuită pentru acest eveniment, se bănuiește că ar fi între 132 și 156 de milioane de dolari. Desigur cu petrecerea din martie cu tot. Mai ales că se zvonește că Rihanna ar fi fost plătită cu 7 milioane de dolari. Despre prestația lui Justin Bieber se zvonește că s-ar fi plătit 10 milioane de dolari. La ceremonia oficială au participat alte vedete care au întreținut atmosfera.

Dar banii nu sunt o problemă pentru una dintre cele mai bogate familii din din India. Tatăl mirelui, în vârstă de 66 de ani, este în prezent al 10-lea cel mai bogat om din lume. Acesta ar deține o avere de 115 miliarde de dolari, potrivit Forbes. Reliance Industries, este o afacere moștenită de către omul de afaceri indian de la tatăl lui. Afacerea este un conglomerat masiv care are afaceri de la petrol şi retail la servicii financiare și telecomunicații.

Revista presei