Culisele schimbărilor de la națională. Gică Hagi, dorit de fani

Culisele schimbărilor de la națională. Gică Hagi, dorit de fani Sursa foto: Instagram/ Gică Hagi

România. Fanii echipei naționale de fotbal așteaptă un răspuns ferm legat de contractul lui Edi Iordănescu. După reușitele de la Euro 2024, suporterii i-au cerut să rămână în fruntea tricolorilor. În lipsa unui răspuns clar al acestuia, zvonurile legate de numirea unui alt selecționer au circulat rapid. Conform speculațiilor, Gheorghe Hagi se numără printre celor ceruți de fani.

Gică Hagi, chemat la națională

Edward Iordănescu ezită să ofere detalii legate de contractul său. În urma meciurilor de la Campionatul European de fotbal, suporterii l-au rugat să nu plece de la națională. Cu toate acestea, selecționerul nu s-a pronunțat în acest sens.

Contractul său era valabil până după competiția europeană. Pentru că acesta nu a luat o decizie legată de prelungire, suporterii au avut mai multe propuneri.

Edi Iordănescu, Gică Hagi

Sursa foto: Instagram/Edi Iordănescu

Adrian Mutu și Cristian Chivu, pe listă

Zvonurile legate de plecarea selecționerului de la națională au circulat în ultimele zile. Pe lista numelor propuse pentru acest post au fost incluși Adrian Mutu și Cristian Chivu.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, suporterii au cerut ca tricolorii să îl aibă în frunte pe Gică Hagi. Varianta este respinsă de cel mai bun prieten al patronului de la Farul Constanța.

Gheorghe Popescu susține că antrenorul echipei constănțene nu va merge la națională.

„În niciun caz. Nu se discută. Este patronul Farului, e conflict de interese. Eu vă spun că nu există antrenor român care să fi avut carieră la echipa României și care să nu își dorească să vină la națională”, a spus acesta, potrivit digisport.ro.

Gică Hagi nu pleacă de la Farul

„Regele” fotbalului românesc nu a arătat că are în plan să plece de la clubul pe care l-a înființat. Înainte de Edi Iordănescu, tricolorii au fost pregătiți de Mirel Rădoi, Cosmin Contra și Christopher Daum. De asemenea, Anghel Iordănescu, Victor Pițurcă și Răzvan Lucescu au ocupat această poziție la echipa națională.

Revista presei