Kim Kardashian cheltuiește în disperare. Ultima despărțire a dus-o pe vedetă într-un punct critic

Kim Kardashian cheltuiește în disperare. Ultima despărțire a dus-o pe vedetă într-un punct critic Kim Kardashian . Sursa foto: Dreamstime.com

Ultima despărțire a lui Kim Kardashian se pare că i-a cam pus capac vedetei. Potrivit unor surse aceasta cheltuiește bani pentru a se simți bine. Vedeta se pare că vânează fericirea de moment, iar unele surse spun că sănătatea mintală a lui Kim ar putea să fie afectată.

„Nu este un secret că ego-ul lui Kim a fost cu adevărat zdrobit. Asta pentru că a fost abandonată de Odell Beckham Jr. Acest lucru i-a afectat stima de sine vedetei, mai ales că nu a mai întâlnit pe nimeni de atunci. Se pare că încrederea ei nu mai este ceea ce era înainte”, a declarat o sursă pentru In Touch.

Sursa foto: Asaturjan | Dreamstime.com

Despărțire cu urmări nocive

„De asemenea, este pe deplin conștientă de criticile primite pentru alegerile ei groaznice în materie de modă. Lucru care o afectează și o stresează pentru că pare că și-a pierdut influența în spațiul public. În loc să aibă grijă de ea își îngroapă capul în nisip și încearcă să își cumpere drumul spre fericire.

Ar putea să admită că poate are nevoie de un nou stilist care să o ajute să-și revizuiască look-ul pentru a fi mai potrivit pentru vârsta ei”, a mai spus sursa.  După ce s-a despărțit de Odell la începutul acestui an, Kim ar fi apelat la cumpărături ca o modalitate de a face față. Și cu miliarde în bancă, poate fi o formă durabilă de terapie, deși eficacitatea sa este discutabilă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Kim aruncă cu banii în toate direcțiile

„Ea se grăbește enorm să arunce bani în aceste zile”, au mai spus sursele. „A fost o perioadă nu cu mult timp în urmă când ea evita să meargă cu prietenii la restaurante. Dar, în ultima vreme, ea este prima care vrea să își trateze prietenii bogați în localuri obscen de costisitoare”, au continuat ei.

„Dacă în trecut obișnuia să își obțină stima de sine arătând bine, acum pare să creadă că banii ei o fac valoroasă. Ceea ce este la fel de superficial, dar asta este Kim în aceste zile.”

Revista presei