Confruntarea titanilor. Cum a decurs întâlnirea dintre Adrian Mutu și Cristiano Ronaldo

Confruntarea titanilor. Cum a decurs întâlnirea dintre Adrian Mutu și Cristiano Ronaldo

Adrian Mutu și Cristiano Ronaldo s-au văzut la cererea fiului românului, iar întâlnirea a fost una de pomină. Briliantul i-a promis fiului cel mic o întâlnire cu starul, drept urmare a trebuit să se țină de cuvânt. Deși i-a făcut pregătirea de dinaintea ”confruntării”, în momentul în care l-a văzut pe fotbalist, Tiago, fiul lui Mutu, a părut că a uitat tot.

”Eu mă făcusem așa mic, că eu mai vorbisem cu el înainte, dar eu nu știam ce-i zice. Și el: ce faci Ronaldo? Eu îi zisesem, îl pregătisem, zi-i și tu Cristiano, Cris , să nu-i zici Ronaldo. E ca și cum ar veni unu la mine și mi-ar zice: ce faci Mutu?

Screenshot

Întâlnirea de pomină: ”eu mă făcusem mic”

Cristiano l-a întrebat ce faci Tiago? Și apoi m-a și întrebat cum de știa numele meu , eu vorbisem cu el, îi spusesem, ești idolul lui, vrea să te cunoască. M-am dus și eu am vorbit, a semnat cererea pentru tricou pentru Ronaldo”. Pentru că au fost foarte multe cereri de autografe pentru Ronaldo, Adi Mutu a apelat la cunoștințe.

Nu de alta, dar s-a simțit jenat să vină cu multe stegulețe pe care starul să le semneze. ”Avem un maseur care e român și l-am rugat să îmi dea stegulețele în vestiar ca să le semneze Cristiano, că mi-era jenă să vin cu toate”.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Tati, a îmbătrânit și Ronaldo

După această întâlnire Tiago și tatăl său au văzut meciul în care Ronaldo a jucat. Iar în momentul în care fotbalistul a ratat două ocazii mari de gol, replica celui mic a fost fabuloasă: ”tati, a îmbătrânit și Ronaldo”. Cristiano Ronaldo și Adi Mutu se cunosc de foarte multă vreme, chiar dacă românul este ceva mai în vârstă.

Cei doi nu au jucat niciodată la aceiași echipă, dar au fost aproape. Parma ar fi putut fi echipa care i-ar fi găzduit pe amândoi, dar în cele din urmă, sorții au decis altceva.

Revista presei