Cât costă să scapi de un blestem la vrăjitoare. Puțini români ar putea plăti această sumă

Cât costă să scapi de un blestem la vrăjitoare. Puțini români ar putea plăti această sumă

Caz teribil în Mehedinți. O tânără de 23 de ani, care se recomanda a fi vrăjitoare, a ajuns în atenția oamenilor legii. Femeia a cerut de la o clientă 55.000 de lei pentru a dezlega unele blesteme. Mai mult, victima ar fi primit și o amenințare de la femeia care susținea că are puteri magice.

Vrăjitoare din Prahova, reținută de oamenii legii

În urma presiunilor pe care femeia din Mehedinți le-ar fi făcut, victima i-a oferit suma cerută. Astfel, aceasta ar fi primit și o serie de amenințări.

Conform polițiștilor, femeia susținea că familia victimei va avea de suferit, în contextul în care aceasta nu va direcționa suma solicitată.

Victima i-a trimis banii

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au intrat pe fir, după ce tânăra păcălită a decis să ceară ajutor. Potrivit IPJ Mehedinți, victima i-a trimis suma respectivă celei care se recomanda a fi vrăjitoare. Ulterior, aceasta i-ar fi cerut alți 12.000 de lei pentru finalizarea ritualului.

Ne puteți urmări și pe Google News
Vrăjitoare, Mehedinți

Ritual. Sursa foto

Victima provine din comuna Schitu Golești și a realizat că a fost victima unei înșelăciuni.

„Din investigaţiile efectuate, în perioada 28.06.2024-08.07.2024, bănuita ar fi determinat victima să îi remită suma de 12.000 de lei, bani pretinşi pentru finalizarea unui ritual, iar în cazul refuzului, persoana vătămată şi membri familiei urmând a fi victimele unei stări negative generată de ritualurile ce vor fi realizate de bănuită, provocându-i o stare de temere în acest sens”, spun polițiștii.

Percheziţii la domiciliul femeii care se recomanda a fi vrăjitoare 

Oamenii legii au efectuat percheziții la o adresă din Ploiești, unde locuia femeia acuzată acum de șantaj. Din locuința acesteia au fost ridicate mai multe probe legate de activitatea sa.

„Totodată, a fost dispusă măsura sechestrului asigurător asupra mai multor conturi bancare în vederea recuperării prejudiciului creat”, potrivit IPJ Mehedinți.

În plus, femeia a fost reținută pentru 24 de ore și urmează să ajungă în fața Parchetului de pe lângă judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunere de arestare preventivă.

Revista presei