O nouă escrocherie în Grecia. Mulți turiști români au fost păcăliți

O nouă escrocherie în Grecia. Mulți turiști români au fost păcăliți Grecia. Sursa foto Pixabay

Grecia. În această perioadă, mulți români se află sau se pregătesc să plece în vacanță în Grecia. Cu toate acestea, ei trebuie să fie foarte atenți pentru că escrocii au găsit o nouă metodă de înșelătorie. Hoții scriu un bilețel în care spun că proprietarul mașinii ar fi provocat avarii altor vehicule. Ei cer despăgubiri proprietarului automobilului, chiar dacă nu s-a întâmplat nimic. Mesajul este lăsat pe parbrizul mașinii.

O nouă escrocherie în Grecia

„Bună seara, vă rog să mă contactați la…… Ieri mi-ați lovit mașina, care era parcată în fața dumneavoastră când am coborât să o iau. Urmele de pe bara de protecție a mașinii mele sunt exacte cu cele ale barei de protecție a autoturismului dumneavoastră. Cu toate acestea, nu ați vrut să vă asumați responsabilitatea pentru ceea ce ați provocat. Tot ce vă cer este o declarație pe proprie răspundere pentru ca asigurarea dumneavoastră să plătească daunele”, este mesajul pus de escroci pe parbrizul mașinilor.

Grecia

Grecia. Sursa foto: Pixabay

Mai mulți români au fost jefuiți în Grecia

Recent, o româncă care a mers în vacanță în stațiunea grecească Halkidiki a povestit că a rămas fără mașină. Femeia și-a lăsat automobilul în parcarea hotelului, dar acesta a dispărut. Ea a explicat tot ce s-a întâmplat pe Facebook și a cerut sfatul internauților.

„Bună ziua, noaptea trecută (marți, 2 iulie – n.red.) pe brațul Sithonia, regiunea Vouvourou, a fost furat automobilul Toyota Rav 4, TTC 540. Vă rog frumos, dacă cineva deține informații, să ne ajutați. Mulțumesc anticipat”, a fost mesajul turistei disperate.

Ne puteți urmări și pe Google News
Hoți

Hoți. Sursa foto Pixabay

Au rămas fără bani

Alți români au rămas fără bani. Ei au declarat că au lăsat portofelul în mașină în timp ce erau la plajă și că acesta a dispărut. Aceștia au spus că au văzut pe camerele de supraveghere un bărbat de 50 de ani din Salon care le-a deschis mașină de parcă ar fi fost a lui și că a furat portofelul.

Polițiștii le recomandă turiștilor să fie foarte atenți la portofel și să își lase mașina doar în parcările hotelurilor. Aceștia îi mai sfătuiesc să nu își țină lucrurile de valoare la vedere.