Carmen de la Sălciua, tarif de vedetă. Cât cere cântăreața pentru un eveniment

Carmen de la Sălciua, tarif de vedetă. Cât cere cântăreața pentru un eveniment Carmen de la Sălciua a răspuns fanilor. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe, așa că are un tarif pe măsură. Vedeta care la început cânta doar muzică populară s-a reprofilat și acum are un repertoriu bogat. Cântă și muzică de petrecere, dar și manele la nevoie.

Așa că tariful ei este undeva la peste 5.000 de euro, potrivit unor informații din spațiul public. Banii sunt uneori împărțiți cu Nelu Popa, cel care îi este saxophonist. Potrivit informațiilor din spațiul public, cei doi sunt foarte serioși și mereu își respect angajamentele.

Tarif de mii de euro

Desigur că în acel tarif menționat nu intră și dedicațiile pe care vedeta le primește în decursul evenimentului la care participă. Pe de altă parte, Carmen de la Sălciua face bani și din alte domenii. Mai exact, vedeta a decis să își vândă din rochiile de ocazii. Asta, deși multă lume a blamat-o că nu le donează.

„Sezonul de nunți s-a încheiat și m-am gândit să mai îmi vând din rochițe. E dulapul doldora de haine! Și poate vă place ceva, pentru că multe îmi scrieți referitor la capitolul ținute. Eu ca orice femeie le-am purtat o dată, maximum de două ori, și pe multe dintre ele le recunoașteți din videoclipurile mele. Poate vă face ceva cu ochiul”, a scris artista. De altfel aceasta a precizat că face acest lucru pentru că banii îi reinvestește în alte ținute.

Își vinde ținutele de evenimente

Pe de altă parte, cântăreața a explicat că astfel de ținute nu se pretează pentru a fi donate. Asta pentru că oamenii care nu au posibilități au alte nevoi decât ținutele de gală. De altfel, artista a precizat că face fapte caritabile, ori de câte ori are ocazia. Iar banii din ținutele vândute îi reinvestește în alte rochii.

Dacă în ceea ce privește viața profesională lucrurile sunt așezate, în viața personală, lucrurile au stat diferit. Asta pentru că actualul ei soț era căsătorit atunci când s-au cunoscut. Ulterior el a divorțat cu scandal și s-a căsătorit cu vedeta.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro