Andreea Sasu a născut cel de-al patrulea copil al lui Philipp Plein! Primele imagini cu bebelușul

Andreea Sasu a născut cel de-al patrulea copil al lui Philipp Plein! Primele imagini cu bebelușul

Fotomodelul, Andreea Sasu a născut cel de-al patrulea copil al designerului Philipp Plein. Vestea a fost făcută publică, chiar de creatorul de modă, care pare să fie în culmea fericirii. Acesta s-a pozat alături de româncă, dar si de nou născut si a împărtășit vestea cu tot internetul.

A oprit însă comentariile de la postări si de la story, asta pentru ca mulți internauți au fost revoltați. Nu de alta, dar se pare ca designerul a revenit la Andreea Sasu, în timp ce cealaltă fostă iubită, rămăsese însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Screenshot

Al patrulea copil al lui Plein este jumătate român

Drept urmare mulți dintre cei care îl urmăresc pe designer nu au fost de acord cu ceea ce a făcut. Ba mai mult, în urmă cu două luni, Lucia Bartoli, fosta iubită a explicat cum au stat lucrurile. Ea spune că de fapt cea vinovată, este nimeni alta decât Andreea. Ba mai mult, că ar fi încercat să stea de vorbă cu românca si să o roage să se retragă.

Dar că aceasta ar fi negat apropierea de designer. În cele din urmă, a descoperit că Andreea rămăsese însărcinată si că Phillip o părăsește pentru ea. În replică, Andreea Sasu a explicat faptul că Lucia nu și-ar mai fi respectat bărbatul. ȘI că de fapt, acesta ar fi fost motivul pentru care designerul s-ar fi întors la ea.

S-a întors la fosta iubită

Cei doi au mai fost împreună înainte ca Plein să fie cu Lucia. Drept urmare nu erau necunoscuți, iar aproprierea se pare că a venit într-un moment de slăbiciune a designerului. Cert este că acum cei doi sunt împreună, iar Plein nu se ferește să își asume această relație.

Cu toate acestea a închis comentariile pentru că multe dintre ele reproșau modul în care a acționat. Designerul are patru copii, de la trei femei diferite, Lucia fiind cea care i-a dăruit doi copii. Primul este făcut cu un alt fotomdel din Brazilia.

Ne puteți urmări și pe Google News