Gala Capital Femei de Succes. Raluca Bădulescu, Kanal D: „Trebuie să rămâi conectat la ce se întâmplă și la ce face tânăra generație”

Gala Capital Femei de Succes. Raluca Bădulescu, Kanal D: „Trebuie să rămâi conectat la ce se întâmplă și la ce face tânăra generație” Raluca Bădulescu. Sursa foto Arhiva companiei

Raluca Bădulescu s-a aflat printre doamnele premiate în cadrul Galei Capital Femei de Succes. Evenimentul a fost organizat de revista Capital. Acesta a avut loc pe 20 iunie 2024.

Raluca Bădulescu a fost nominalizată la categoria „Emisiuni de divertisment”. Aceasta a primit în cadrul Galei Capital Premiul pentru „Autenticitate și Stil”.

Raluca Bădulescu a fost prezentă la eveniment și a urcat pe scenă pentru a-și ridica premiul.

„Mulțumesc foarte mult. Sunt foarte emoționată și onorată pentru acest premiu. Mulțumesc revista Capital. Mulțumesc publicului pentru că sunt alături de mine nu doar în fața televizoarelor, cât și în online. Succes în continuare tuturor. Felicit toate câștigătoarele din această seară. Aș fi vrut să zic ceva amuzant, să fiu mai deșteaptă, dar în general audiența live pe mine mă agită. Am admirat-o pe Cristina care a ținut speech-ul mai devreme, am admirat-o pe Lili. Mare onoare să fiu aici în seara asta. Mulțumesc familiei mele, familiei Kanal D, Kanal D2, și colegilor mei datorită cărora sunt astăzi aici. Vă ador. Vă mulțumesc”, a transmis aceasta pe scena Capital.

Ne puteți urmări și pe Google News

Întregul eveniment poate fi urmărit pe pagina de Youtube Hai România.

Raluca Bădulescu, excentrică și autentică

O inspirație pentru public și o prezență inconfundabilă în peisajul monden autohton, Raluca Bădulescu este jurată în cadrul reality show-ului fenomen „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, încă de la primul sezon.

Excentrică, non-conformistă și într-o continuă reinventare, a rămas aceeași femeie directă și autentică în alegeri, calități ce i-au adus mereu simpatia publicului. Raluca Bădulescu a declarat pentru revista Capital că, pentru ea, cel mai important proiect a fost cel mai recent sezon al emisiunii din care face parte, dar și parteneriatul cu compania BelHer, a cărei imagine este. „Perucile erau un subiect tabu și cu această colaborare cred că am adus un nou trend în România“, a precizat Raluca. De asemenea, jurata consideră că proiectul „Bravo, ai stil!“ a schimbat mentalitatea femeilor din România în ceea ce privește modul în care se prezintă în public.

În ceea ce privește cele mai importante realizări din ultima perioadă, Raluca ne-a transmis faptul că a constatat cu mândrie că este relevantă pentru generațiile tinere. „Lucrurile se schimbă, apar lucruri noi, artiști, filme, trenduri noi și trebuie să rămâi conectat la ce se întâmplă și la ce face tânăra generație“, a declarat jurata.

„Regina Regească” de pe micile ecrane, dar și din mediul online

Supranumită „Regina Regească“, Raluca Badulescu a creat comunități uriașe de fani în jurul personalității sale strălucitoare. Succesul de care se bucură consideră că este rezultatul perseverenței și a bucuriei de a face ceea ce îi place.

Nu are o rețetă anume, totul pleacă de la personalitate, atitudine, de felul în care fiecare se prezintă în fața oamenilor. „Totul începe cu cei șapte ani de acasă, cu școala, cu educația, cu achizițiile pe care le ai din lecturi. Succesul este chintesența tuturor experiențelor pe care le-ai dobândit de-a lungul vieții“, a declarat Raluca Bădulescu pentru revista Capital. 

Gala Capital Femei de Succes

Gala Capital Femei de Succes este un eveniment organizat de revista Capital. Prin intermediul acestuia se dorește recunoașterea activității femeilor din mai multe domenii de activitate din România. Astfel, pe 20 iunie 2024, doamne din domenii precum cultură, sport, antreprenoriat, divertisment au fost premiate pe scena Capital.

Noul număr Top 100 de Femei al revistei Capital poate fi găsit la toate punctele de difuzare ale presei. De asemenea, acesta poate fi achiziționat și pe edituradecarte.ro.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul: Reciclad’or, Catena, Carrefour, Apolodor, Tinmar Energy, Rewire Interior Design, Galeria Romană, One Club, Magnolia, Privileg și Classy Deco. 

Parteneri media: www.capital.ro, www.evz.ro, www.infoactual.ro, www.infofinanciar.ro.