Cristina Dorobanțu, Kanal D, la Gala Capital: „Dedic acest premiu echipei mele”

Cristina Dorobanțu, Kanal D, la Gala Capital: „Dedic acest premiu echipei mele”

De luni până vineri, de la ora 12:00, Cristina Dorobanțu prezintă Știrile Kanal D. În peisajul media autohton, la ora actuală, ea  este una dintre cele mai plăcute și elegante prezențe feminine. Prezentatoarea de știri cunoscut o evoluție remarcabilă, iar succesul acesteia are legatură cu dedicarea sa și pasiunea pentru ceea ce face.

Cristina Dorobanțu a primit din partea Revistei Capital „Premiul pentru informarea corecta si relevata a publicului”. „Dedic acest premiu echipei mele de la Kanal D, dar mai ales publicului care ne urmărește zi de zi în număr foarte mare, sunt extrem de recunoscătoare. A fost un vis care, uite, a devenit realitate. Săptămâna viitoare împlinesc 32 de ani și Revista Capital mi-a oferit cel mai frumos cadou”, a spus Cristina Dorobanțu pe scena Premiilor Capital.

Cristina Dorobanțu: „Aș putea spune că hobby-ul meu este chiar jobul meu“

„Mă concentrez foarte tare pe tot ce înseamnă carieră, și asta nu în ultimul an, ci în ultimii ani. În curând se împlinesc nouă ani de când am intrat în media. Încerc ca, în fiecare zi, să adun informații din toate domeniile, astfel încât să ajung în fața publicului cu temele foarte bine făcute.

Am muncit foarte mult ca să ajung unde sunt și fac acest lucru în continuare, cu multă dedicare. Sunt conștientă că în fiecare zi evoluăm și în fiecare zi este rost de mai bine“, a declarat jurnalista pentru Capital.

Ne puteți urmări și pe Google News

Familia Cristinei

Se știe, cel mai bun loc de muncă este acela unde te duci ca la prieteni. „Nu cred că mai este un secret pentru nimeni că, atunci când spui Kanal D, spui familie, o familie extinsă. Managementul Kanal D a avut grijă să fim precum o familie și acest lucru este important, atmosfera aceasta ne ajută să performăm. Colegii mei sunt cu toții profesioniști și pasionați de ceea ce fac. Toate aceste lucruri contează enorm în evoluția noastră ca stație“, ne mărturisește Cristina.

„Nu am ars etape, am învățat în permanență, fie că a fost vorba de implicarea mea în emisiuni de divertisment sau în activitatea din redacția Știrilor. În ceea ce privește Știrile Kanal D, tot timpul am avut în minte misiunea de a-i informa corect și relevant pe cei din fața micilor ecrane“, punctează știrista. 

Ca să încheiem în aceeași notă, adăugăm că tânăra prezentatoare are și un hobby și acesta este chiar job-ul său.

Gala Capital „Femei de Succes” 2024

Revista Capital a premiat femeile care fac performanță în România în cadrul Galei Capital „Femei de Succes”, ediția 2024. Evenimentul a avut loc joi, 20 iunie 2024, și a reunit femei lider din mediul de business, antreprenoriat, politic, cultural, medical, social, sportiv și mass-media.

Gala Capital „Femei de Succes” se numără printre evenimentele de tradiție organizate de revista Capital. În fiecare an, revista Capital celebrează performanțele femeilor din România și recunoaște rolul acestora în dezvoltarea mediului economic, administrativ și social din țara noastră.