Alexandra Dinu, apariție răvășitoare în Capitală. Cum a fost surprinsă fosta soție a lui Adi Mutu. Video

Alexandra Dinu, apariție răvășitoare în Capitală. Cum a fost surprinsă fosta soție a lui Adi Mutu. Video

Alexandra Dinu a avut o apariție de zile mari în Capitală. Răvășitoarea blondă și-a făcut apariția în Nordul Bucureștiului și a atras toate privirile. Fosta soție a lui Adrian Mutu a fost îmbrăcată foarte chic așa cum ne-a obișnuit. Vedeta poartă o ținută albă accesorizată cu o pereche de ochelari de soare negri.

Ceea ce o scoate cu adevărat din anonimat sunt buclele perfecte și părul său blond care stă așezat ca și când ar fi fost scos din cutie. Ținuta Alexandrei este completată de o pereche de pantofi cu toc asortați cu o gentuță pe care vedeta o poartă cu mândrie.

Apariție răvășitoare a actriței

Alexandra a coborât dintr-o mașină, semn că cineva a adus-o, iar persoana respectivă și-a văzut în continuare de drum. Asta pentru că vedeta a poposit la unul dintre localurile de lux de pe malul lacului Herăstrău. Pe plan profesional, Alexandra a avut o viață presărată de succesuri. A apărut chiar și în filme de Hollywood alături de actori precum Antonio Banderas.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea aceasta a mai jucat și alături de Pierce Brosnan. Ceea ce a adus-o în lumina reflectoarelor din România nu a fost neapărat cariera ei de la TV, unde era prezentatoare. Ci mai degrabă căsătoria de scurtă durată cu Adrian Mutu. Cei doi au decis să își unească destinele în anul 2001. Au făcut împreună un copil, pe Mario, ca doi ani mai târziu să își spună adio.

Alexandra Dinu nu s-a mai recăsătorit

Adrian Mutu a recunoscut mai târziu că a fost o pasiune trecătoare, că cei doi nu se înțelegeau, astfel că s-a ajuns la divorț. Drept urmare viața personală a Alexandrei Dinu s-a axat pe creșterea lui Mario.

Dacă acum aproximativ 2 ani, acesta a avut mai multe accese de rebeliune, acum, fiul lui Adrian Mutu pare că s-a potolit. De altfel, acesta a fost alături de tatăl lui în Republica Dominicană, acolo unde stau surorile lui vitrege. Excursia a venit prin prisma faptului că una dintre ele a absolvit, drept urmare toată familia i-a fost alături.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro