Andreea Esca, mândră de mama ei. Cum arată fosta asistentă la 83 de ani

Andreea Esca, mândră de mama ei. Cum arată fosta asistentă la 83 de ani Andreea Esca. Sursa foto: Arhiva EVZ

Andreea Esca a sărbătorit-o pe mama ei. De la petrecere nu au lipsit Alexia și Aris Eram, dar și soțul ei. Mai exact, pe 7 iunie, mama sa a împlinit 83 de ani. Prezentatoarea de știri a împărtășit câteva imagini cu mama ei din tinerețe în care vedem cât de mult seamănă.

Andreea Esca, mândră de mama ei la cei 83 de ani

Andreea Esca are o relație specială cu mama ei și nu ascunde faptul că i-a fost un exemplu. Din postarea sa se poate observa cât de mândră este de cea care i-a dat viață și ce respect îi poartă celei care „toată viața s-a dedicat bolnavilor de cancer”.

„La mulți ani, Mama! Am ales prima fotografie cu tine de pe vremea când erai la Școala Sanitară, pentru că mi-am amintit că prima cursă Race for the Cure, organizată de fundația Renașterea la București, în 2015, a căzut chiar de ziua ta. Și mi s-a părut emoționant, având în vedere că aproape toată viața ți-ai petrecut-o având grijă de bolnavi de cancer”, a scris  Andreea Esca.

Ar putea fi o imagine alb-negru cu 1 persoană, breton şi păr blondAndreea Esca, mândră de mama ei la cei 83 de ani. Sursa foto: Facebook

Ne puteți urmări și pe Google News

Vedeta ProTV, despre pacienții care i-au vorbit de mama sa

Vedeta de la ProTV a mai spus că de fiecare dată când se întâlnește cu vreun fost pacient al mamei sale nu are decât cuvinte de laudă, deoarece a fost „cel mai minunat om”.

„Să știi că acum cursa va avea loc mâine și fac tot ce pot ca să vină multă lume și cu ajutorul acestor oameni să salvăm vieți! Știu sigur că asta te va face atât de fericită! Pentru că de fiecare dată când am întâlnit un supraviețuitor de cancer, care ți-a fost pacient, mi-a vorbit despre tine ca despre cel mai minunat om!”, a scris Andreea Esca

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, breton şi zâmbindAndreea Esca, mândră de mama ei la cei 83 de ani. Sursa foto: Facebook.

Andreea Esca și-a amintit de perioada când mama ei era asistentă la Institutul Oncologic Fundeni din București, o trezea în toiul nopții și o lua cu ea la spital când era o urgență.

Andreea Esca, mândră de mama ei la cei 83 de ani. Sursa foto: Instagram

„În doi timpi și trei mișcări eram îmbrăcată și în mașină. Câteodată luam și cățelul, ca să nu rămână singur, să latre, și să deranjeze vecinii. Forja mama Dacia roșie ca focul, pe numele ei Muțica…și dădea și drumul casetofonului pe baterii, aflat pe scaunul din față, de unde ne trezea caseta cu Abba sau Iglesias, și odată eram în sala de operații. Nu-mi amintesc să mă fi deranjat aventura aceasta, dimpotrivă, eram ca într-un film de acțiune. Și mi se părea și extraordinar de interesant să văd operații pe viu… nu la televizor. Atunci nu realizam că poate era ciudat ce trăiam, așa eram noi…”, a mai povestit Andreea Esca.

Și continuă: „Acum însă, înțeleg  de ce toată viața mi-a plăcut adrenalina. De ce mă îmbrac în 5 minute, și de ce aș pleca oricând, oriunde, cu entuziasm, fară să clipesc. Dar, și de ce mă plictisesc lucrurile„prea normale”…. Mulțumesc, Mama!” , a mai scris Andreea Esca pe social media.