Taylor Swift, cheltuieli de milioane cu avionul privat. Eras Tour se alege cu o avere pentru confort

Taylor Swift, cheltuieli de milioane cu avionul privat. Eras Tour se alege cu o avere pentru confort Taylor Swift. Sursa foto: Instagram

Taylor Swift nu se teme de cheltuieli de milioane atunci când vine vorba de confortul ei personal. Vedeta a fost criticată public pentru că a folosit avionul ei privat în exces. Potrivit unui nou raport al U.S. Sun, Taylor va da 5 milioane de dolari să folosească avionul doar pentru perioada europeană a turneului ei.

Publicația a intervievat un consultant extern experimentat implicat în turneul Eras. Acesta are peste 25 de ani de experiență în gestionarea aranjamentelor de călătorie pentru trupe emblematice. Dezvăluind complexitatea cheltuielilor implicate, expertul a evidențiat costurile previzibil de ridicate.

Cheltuieli de milioane venituri de sute

Potrivit sursei, simpla aterizare a avionului la Paris a generat o taxă uluitoare de 6.000 de dolari. În timp ce taxele de parcare se ridicau la aproximativ 5.000 de dolari pe zi. Cu un sejur de 10 zile planificat în capitala Franței cheltuielile sunt estimate la 85.000 de dolari. Dar acestea nu se vor opri aici.

Expertul adaugă că Suedia va fi unul dintre cele mai scumpe locuri pentru avionul lui Taylor. Asta pentru că va costa 8.000 de dolari doar pentru ca avionul să aterizeze. În timp ce asigurarea unui loc de parcare presupune o sumă substanțială de 10.000 de dolari. Madrid, o altă destinație pe itinerariul lui Swift, se dovedește a fi la fel de scumpă. Cu o taxă de aterizare de 6.500 USD și o rată zilnică de parcare de 7.000 USD, susține raportul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Măsuri de Securitate suplimentare pentru Taylor Swift

Sursa a mai dezvăluit că au fost implementate măsuri de securitate suplimentare pentru a-i oferi lui Taylor un răgaz din mediul haotic. „După estimarea mea, între costurile cu combustibilul, taxele de aterizare, taxele de parcare, dar și securitatea și întreținerea avionului, cheltuielile vor fi masive”, a explicat sursa.

Costul avionului lui Taylor poate părea nebunesc, dar turneul ei din Eras a doborât deja recorduri, încasând miliarde de venituri, iar cifrele continuă să crească. Drept urmare cele 5 milioane de dolari ar fi un mizilic pentru confortul vedetei.