Corina Caragea, fără replică pe Wembley Arena. Ce fotbalist legendar a abordat-o când se aștepta mai puțin

Corina Caragea, fără replică pe Wembley Arena. Ce fotbalist legendar a abordat-o când se aștepta mai puțin Corina Caragea. Sursa foto: Arhiva EvZ

Corina Caragea, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro, a fost prezentă pe Wembley Arena la finala de Champions League între galacticii de la Real Madrid și nemții de la Borussia Dortmund. Pe arena din Londra, Corina a fost abordată de fostul mare campion, Wesley Sneijder.

 Corina Caragea abordată de Wesley Sneijder

Surprinzător, Corina Caragea a fost abordată în limba română. Fostul jucător de la Galatasaray a întrebat-o în graiul românesc „Ce face”. Poate că gurile rele ar spune că prezentatoarea l-a cucerit cu frumusețea ei. Însă, adevărul este altul.

Corina Caragea și Sneijder s-au întâlnit în cadrul tragerii la sorți pentru Euro 2020 de la București. Eveniment prezentat la vremea respectivă de Corina și de Pedro Pinto și la care a participat și fostul internațional olandez. O finală de Champions League este un eveniment major în lumea fotbalului.

Iar printre spectatorii VIP s-au aflat nume mari ai sportului rege. Printre  care căpitanul „Bătrânei Doamne”, Alessandro Del Piero și Predrag Mijatovic.  Corina Caragea nu a ratat momentul și s-a pozat cu fostele glorii ale fotbalului european. După această scurtă trecere în revistă, rămâne întrebarea de unde știa Sneijder limba română.

Cristi Chivu și-a învățat colegii să vorbească în limba română

Vinovatul pare a fi Cristian Chivu, fostul căpitan al tricolorilor, care s-a remarcat pentru relațiile apropiate cu ai săi colegi. Rând pe rând, Zlatan Ibrahimovic, Rafael van der Vaart și Wesley Sneijder au învățat câteva cuvinte din dulcele grai românesc.

Această întâlnire a adăugat un plus de farmec unei seri deja speciale pentru Corina Caragea, care a fost martoră la unul dintre cele mai așteptate meciuri din fotbalul european.

„Ce faci? Mi-a zis în română Wesley Sneijder, de pe scaunul de lângă mine la finala Champions League. Poftim? Am crezut că nu văd și nu aud bine! Chivu l-a învățat română pe marele fotbalist care ne-a surprins pe toți cei care stăteam aproape… pe acoperișul stadionului Wembley. Când mi-am cumpărat biletul, nici nu îmi trecea prin cap lângă cine o să urmăresc meciul, ronțăind floricele de porumb”, a precizat pe Facebook, Corina Caragea.

Corina Caragea și Del Piero

Corina Caragea și Del Piero. Sursa foto: Facebook

Cât despre întâlnirea pe care a avut-o cu Del Piero, pare-se că prezentatoarea de știri are ceva aparte pe fostul căpitan de la Juventus. Altminteri este și de înțeles. Merită amintit că Del Piero a jucat și în Serie B când Bătrâna Doamnă a fost retrogradată din cauza unor probleme financiare.

„Tot la Londra l-am întâlnit și pe Alessandro Del Piero, un alt fotbalist imens, din echipa mea preferată a Italiei. Oldies, but goldies! A apărut fix în timp ce mâncam un tiramisu într-un restaurant, înainte de meci. Și tot înainte de meci, mi-a ieșit în cale Mijatović. Care este fotbalistul pe care ați vrea să îl întâlniți?”, a mai scris Corina Caragea.