Radu Mazăre, prima fotografie de când a ieșit de după gratii. Cum arată fostul primar al Constanței

Radu Mazăre, prima fotografie de când a ieșit de după gratii. Cum arată fostul primar al Constanței Radu Mazăre Sursa foto: captura video

Radu Mazăre și fiul lui Răducu au apărut în prima fotografie împreună de când fostul edil a ieșit din închisoare. Poza a fost publicată de nimeni altul decât Răducu Mazăre care nu își mai încape în piele de fericire. Lucru care se vede cu ochiul liber și în poza cu pricina.

De altfel și Radu Mazăre zâmbește, cumva, ca pe vremuri. Cei doi sunt îmbrăcați casual și cel mai probabil erau la o reuniune de familie. Răducu, deși era unicul fiu al lui Radu Mazăre, a primit vestea că va mai avea un frățior cu bucurie. Mai exact Roxana, actuala soție a fostului edil este însărcinată în câteva luni.

Fotografie de familie după ce a ieșit din închisoare

Aceasta a rămas însărcinată în ultimele luni de detenție a lui Radu Mazăre. Iar acum cei doi sunt fericiți pentru că așteaptă venirea pe lume a unui nou moștenitor. Au dezvăluit că va fi tot un băiețel. Radu Mazăre a ieșit de după gratii în urmă cu doar câteva zile după ce a stat cinci ani după gratii.

Acesta a avut de ispășit două condamnări în două dosare care au totalizat 9 ani de închisoare, după contopire. Dar a reușit să iasă mai devreme, astfel încât după aproape 5 ani de detenție, Radu Mazăre respiră din nou aerul libertății. Cu toate acestea se pare că închisoarea și-a pus amprenta asupra stării lui de sănătate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fostul edil, susținut de familie

Deși chiar și după gratii, fostul edil al Constanței a făcut sport, acest lucru nu pare să îl fi ajutat prea tare. Dar acum că se află în libertate cu siguranță va apela la cei mai buni specialiști și va fi susținut de familie.

Mai ales că afacerile au mers mai departe. Juniorul și-a deschis un star-up cu imobiliare, astfel încât să evolueze din punct de vedere financiar. Soția lui Radu Mazăre a avut grijă de resortul din Madagascar, astfel încât totul să mearga ca pe roate.