Momente memorabile cu jurnalistul Victor Ciutacu

Momente memorabile cu jurnalistul Victor Ciutacu Victor Ciutacu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Jurnalistul Victor Ciutacu împlinește astăzi 54 de ani! Celebrul jurnalist a trăit momente memorabile în cei 54 de ani, unele dintre ele având legătură chiar cu SPP-ul. Vorbim despre incidentul în care a fost închis într-o baie alături de Serghei Mizil, pe care chiar jurnalistul l-a rememorat. ”Eram la nunta unui prieten comun, stăteam (cu familiile) la aceeași masă.

Habar n-aveam cine e mireasa, atunci o cunoscusem. Multă lume politică, lăutari de soi, locație pretențioasă și la modă, însă nu era nimic care să mă surprindă. Până când au început să mișune sepepiștii, alții decât eventualii aghiotanți ai potentaților portocalii ai momentului.

Jurnalistul a rămas pe întuneric în baie alături de Serghei Mizil

Când a apărut și cameramanul oficial Sorin Mișcoci, a început să mi se ridice ceața de pe ochi. Nu trebuia să fii geniu ca să deduci că o să apară și Traian Băsescu. Pentru că, să vezi surpriză, m-a lămurit țiganu-n hohotele de râs ale asistenței, mireasa era șefa de cabinet a Tiranului. Ceea ce, repet, depășea puterea mea de cunoaștere.

Și ne-am dus la WC, că aveam și noi o etate și prostatele bătrâne. Fix când eram noi unde merg regii pe jos, a apărut alaiul. Și sepepiștii zeloși ne-au încuiat înăuntru și au stins lumina", a scris jurnalistul pe facebook. Un alt moment memorabil a fost acela în care a serbat cu lăutari audiențele de 1 decembrie.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Dacă pun cifrele de audiență de ieri, ziceți iar că sunt arogant. Și sunt! Pentru că am și de ce. Nu le pun, cel puțin deocamdată. E ca la fotbal. Una peste alta, chiar dacă devin repetitiv, sunt tare mândru de noi, ai noștri. Și ne dedic, nouă, tuturor, ceva tematic”, a spus atunci jurnalistul.

 

Victor Ciutacu, despre primii pași în presă

Sura foto: Razvan Valcaneantu/EVZ

La nuntă cu Vali Vijelie

De asemenea acesta a recunoscut faptul că este prieten cu Vali Vijelie, pe care îl respectă. ”Am fost la o nuntă, nimic nou. Vedeta programului, Vali Vijelie, care a asigurat și toată logistica evenimentului, inclusiv partea de muzică de lift, DJ-ul și sculăraia aferentă. Știu, am un anturaj de maneliști, nu vă obosiți să-mi amintiți. Și mi-e tare drag de ei. Chiar au avut parte de o petrecere frumoasă, pe care o meritau din plin” a explicat jurnalistul. Acesta nu s-a ferit în cadrul unei emisiuni televizate să spună faptul că soția lui este cea care câștigă mai bine și că inclusiv casa aparține firmei soției lui.