Plimbări gratuite cu barca sau hidrobicicleta în Parcul Drumul Taberei, de Paști

Plimbări gratuite cu barca sau hidrobicicleta în Parcul Drumul Taberei, de Paști Sursa foto: Parcul Drumul Taberei/ Facebook

Ziua de Paști vine cu o surpriză pentru locuitorii din Sectorul 6 al Capitalei și nu numai. Mai exact, plimbările cu barca sau cu hidrobicicleta pe lacul din Parcul Drumul Taberei vor fi oferite gratuit pentru toți vizitatorii.

Un număr de 26 de ambarcațiuni vor fi disponibile, puse la dispoziție de Primăria Sectorului 6, în intervalul orar 14.00 – 19.00.

Plimbări gratuite pe lacul din Parcul Drumul Taberei pentru toată lumea

Se estimează că duminică, 5 mai, în ziua de Paști, vremea în Capitală va fi superbă, iar cei care nu au planuri pot profita să se plimbe cu barca sau hidrobicicleta pe lac.

Veste bună pentru bucureşteni! Duminică, în ziua de Paşte, plimbările cu barca sau cu hidrobicicleta pe lacul din Parcul Drumul Taberei sunt gratuite pentru toată lumea. 26 de ambarcaţiuni sunt puse la dispoziţie de Primăria Sectorului 6, între orele 14.00 şi 19.00. O tură relaxantă pe lac poate dura 30 de minute”, a trasnmis Primăria Sectorului 6.

Ne puteți urmări și pe Google News

Turele gratuite sunt limitate la 30 de minute, astfel încât să poată beneficia de ele cât mai multe persoane.

Potrivit comunicatului emis de primărie, programul la debarcader în ziua de Paști este între orele 14.00 și 19.00.

Drumul Taberei, parc

Sursa foto: Parcul Drumul Taberei/ Facebook

Același program va fi valabil și pentru ziua de luni, însă plimbările vor fi contra cost: zece lei pentru jumătate de oră și 15 lei pentru o plimbare de o oră.

Mai mult, de marți se revine la programul obișnuit, între orele 11.00 și 19.00, zilnic.

Plimbări în natură, de Paști

Ce poate fi mai frumos, după masa de prânz, decât o plimbare în natură?! Cei care ajung în Parcul Drumul Taberei, vor avea parte de o surpriză: Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Comercială, oferă în dar „de Iepuraş” plimbări gratuite pe lac. Sunt 26 de ambarcaţiuni la ponton: 15 hidrobiciclete, opt bărci şi trei lebede, cu o capacitate de 2-4 locuri”, a mai transmis Primăria Sectorului 6.

De altfel, menționează reprezentanții primăriei, cei dornici să petreacă timpul în aer liber o pot face și în celelalte parcuri din sector.

În Parcul Liniei din Militari, cel mai recent amenajat parc de după Revoluție, întinzându-se pe o suprafață de peste opt hectare, vizitatorii pot găsi o varietate de facilități și atracții.

Acestea includ terenuri de sport, locuri de joacă adaptate tuturor categoriilor de vârstă, echipamente inovative, piste de pumptrack, foișoare cu acces WiFi, zone cu hamace, facilități de fitness în aer liber și numeroase băncuțe unde vizitatorii se pot relaxa, citind o carte sau bucurându-se de soare în liniște.

Parcul Liniei

Sursa foto: Parcul Liniei/ Facebook

„În Parcul Crângaşi au fost încă de anul trecut refăcute toate locurile de joacă, iar acum sunt atracţia cartierului.

Spaţiul verde, mobilierul urban şi aleile din parc sunt şi acestea în curs de reabilitare, dar se lucrează etapizat, pe trei tronsoane, astfel încât să nu fie afectate plimbările vizitatorilor.

Iar dacă mai mergem câţiva paşi, până la Digul Lacul Morii, amenajat şi dat în folosinţă în vara lui 2022, putem vedea de pe promenadă cel mai frumos apus din Bucureşti”, mai afirmă Primăria.