Britney Spears, eliberată de sub tutela tatălui pentru o suma considerabilă. Cât trebuie să plătească vedeta.

Britney Spears, eliberată de sub tutela tatălui pentru o suma considerabilă. Cât trebuie să plătească vedeta. Sursa foto: Instagram

Britney poate fi eliberată de sub tutela tatălui, dar încă trebuie să plătească. Un tribunal a decis că artista este responsabilă pentru taxele tatălui ei Jamie Spears, în valoare de 2 milioane de dolari. Reprezentanții cântăreței și ai tatălui ei au confirmat oficial la începutul acestei săptămâni că au ajuns la o soluție.

Acordul, nedezvăluit ca valoare, a fost finalizat la Curtea Superioară din Los Angeles la începutul acestei săptămâni. Potrivit surselor TMZ, acordul a depășit 2 milioane de dolari, în ciuda pretențiilor inițiale din partea avocatului lui Britney.

Britney Spears

Sursa Foto: Facebook

Tutela tatălui a avut un preț de milioane

Acesta a sugerat că Jamie Spears a retras 6 milioane de dolari din averea ei. Avocatul lui Britney, Mathew Rosengart, ar fi asigurat-o pe Britney de soliditatea cazului ei. Deși soluționarea poate să nu fi satisfăcut așteptările celor doi, îi scutește de procesul care urma să înceapă luna viitoare.

„Dorința ei de libertate este acum cu adevărat deplină”, a spus Rosengart într-o declarație, referindu-se la tutela sub care s-a aflat artista între 2008 și 2022. „Libertatea ei include acum faptul că nu va mai trebui să participe sau să fie implicată în instanță. Sau să se încurce cu proceduri judiciare în această problemă.”

Ne puteți urmări și pe Google News

Sam Ashgari, ultimul soț al lui Britney Spears o pune la cheltuieli judiciare

Cea mai recentă provocare juridică a lui Britney nu este singura cheltuială mare. De asemenea, ea are în desfășurare un divorț de Sam Asghari. Nu numai că are facturi legale de la divorț, dar se pare că Sam încearcă să obțină un acord de divorț mai generos pe care i-a permis contractul lor.

El amenință că va dezvălui informațiile private ale cântăreței dacă aceasta nu se conformează. În timp ce divorțul este în curs de negociere, Spears ar fi plătit pentru apartamentul lui Asghari, care ar putea ajunge până la 10.000 de dolari pe lună.