Dan Petrescu, din nou la Cluj! Ce a anunțat patronul CFR Cluj

Dan Petrescu, din nou la Cluj! Ce a anunțat patronul CFR Cluj Sursa foto: Dan Petrescu/ Facebook

Dan Petrescu (56 de ani) va antrena iar CFR Cluj, după ce, cu doar câteva săptămâni în urmă a semnat o nouă înțelegere cu echipa ardeleană.

Petrescu a semnat pe trei ani

Deși inițial Dan Petrescu semnase un contract cu echipa CFR Cluj, care prevedea că fostul internațional român va începe din vară să antreneze echipa din Ardeal, acesta a revenit asupra deciziei sale și a hotărât să nu mai aștepte până la finalul de sezon ca să fie din nou la cârma unsprezeceului clujean. Inițial, acesta ceruse o perioadă de pauză până în vară, după despărțirea de Jeonbuk.

Contractul semnat de Petrescu se întinde pe trei ani, dar patronul CFR-ului Ioan Varga (52 de ani) a anunțat deja că i-ar putea oferi tehnicianului o prelungire pentru alți trei ani, ajungându-se astfel la un angajament pe șase sezoane cu ardelenii, conform DigiSport.

”(Cu Dan Petrescu cum rămâne?) Trei ani și e posibil să îi mai dăm trei ani. Eu așa cred, că vor fi încă patru-cinci ani cu CFR Cluj campioană.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dan a dovedit și încă dovedește că se potrivește mănușă spiritului lui CFR Cluj. Nimeni nu îl poate ajunge. Nu se compară nimeni cu el”, a spus Ioan Varga, potrivit Sport pe Surse.

Dan Petrescu a renunțat la pauza cerută inițial

Patronul CFR-ului, Ioan Varga, a anunțat recent, într-un dialog cu un reporter Digi Sport, că Dan Petrescu a început deja să conducă antrenamentele echipei, renunțând la perioada de pauză pe care o solicitase inițial. Totuși, poziția sa este încă una neoficială pentru că angajamentul semnat este valabil începând cu 1 iulie.

Fostul internațional ar fi fost implicat și în pregătirea meciului cu Sepsi, pe care echipa clujeană l-a câștigat cu 2-1. Până la sfârșitul sezonului au mai rămas de jucat trei meciuri: cu Rapid, FCSB și Farul. La acestea pe banca tehnică vor fi tot Francisc Dican și Ovidiu Hoban.