Momente de panică pentru Andrei Rațiu. Avionul în care se afla a fost lovit de fulger

Momente de panică pentru Andrei Rațiu. Avionul în care se afla a fost lovit de fulger Andrei Rațiu a devenit tată la câteva ore după calificarea la EURO 2024. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Andrei Rațiu a trecut prin clipe de coșmar în timp ce călătorea alături de coechipierii săi. Duminică, avionul echipei de fotbal Rayo Vallecano, unde evoluează și jucătorul român, a fost lovit de un fulger.

Momente de coșmar pentru Andrei Rațiu. Avionul în care se afla a fost lovit de fulger

Duminică, avionul echipei de fotbal Rayo Vallecano, unde evoluează internaționalul român Andrei Rațiu, a fost lovit de fulger.

Întâmplarea a avut loc în provincia spaniolă Castellón, unde echipa Rayo Vallecano a suferit o înfrângere cu scorul de 0-3 în fața echipei Villarreal, în La Liga.

După ce a fost lovită de un fulger, aeronava a devenit nefuncțională, iar oficialii lui Rayo Vallecano au trebuit să găsească rapid un plan alternativ pentru ca jucătorii să se întoarcă acasă după înfrângerea dureroasă pe terenul "Submarinului galben".

Ne puteți urmări și pe Google News
Andrei Ratiu

Andrei Ratiu. Sursă foto: Facebook

Ce s-a întâmplat la scurt timp după ce avionul a fost lovit de fulger

Jucătorii și personalul tehnic au fost obligați să rămână la stadionul El Madrigal pentru o perioadă mai îndelungată după încheierea meciului, până când s-a găsit o soluție pentru a se întoarce la Madrid.

În final, s-a hotărât că echipa va călători cu un autocar, care va parcurge cei 400 de kilometri între Villarreal și Madrid în timpul aceleiași nopți.

Nu e prima oară când echipa lui Andrei Rațiu trece prin această situație

Pare că expresia "fulgerul nu lovește niciodată de două ori în același loc" nu se aplică în cazul lui Rayo Vallecano, având în vedere că avionul lor a întâmpinat o situație similară acum câteva săptămâni, în timpul deplasării la Vigo pentru meciul cu Celta, pe 31 martie, conform site-ului Pasion Por El Rayo.

La acel moment, Andrei Rațiu și colegii săi erau deja la aeroport, iar în cele din urmă au fost nevoiți să-și petreacă noaptea în Galicia, întorcându-se la Madrid în ziua următoare, conform sursei citate.