Incendiu puternic în nordul Capitalei. Fumul gros se vede de la kilometri distanță

Incendiu puternic în nordul Capitalei. Fumul gros se vede de la kilometri distanță Sursa foto: Captură video

Un incendiu violent a izbucnit în nordul Capitalei, cartierul Aviației, la un bloc aflat în construcție. Fumul dens este vizibil de la kilometri distanță, răspândindu-se în zonă.

Nu se știe deocamdată dacă sunt răniți, însă mai multe echipaje de pompieri au intervenit la locul unde au izbucnit flăcările.

Incendiu violent în nordul Capitalei

Din primele informații rezultă că fațada blocului aflat în construcție ar arde. Deocamdată nu se știe nici cauza care a dus la izbucnirea incendiului.

Fumul gros și intens se vede de la kilometri distanță, iar echipajele sosite la fața locului încearcă să lichideze incendiul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Imobilul în flăcări este situat pe strada Daniel Danielopolu din București.

La locul incidentului au fost mobilizate opt autospeciale de stingere, două autospeciale de salvare la înălțime, o echipă specializată în descarcerare și o unitate SMURD.

Un mesaj RO-Alert a fost transmis locuitorilor din zonă, fiind vorba despre foarte mult fum. Astfel, oamenii sunt sfătuiți să evite zona și să facă în așa fel încât să elibereze căile de acces către locul unde are loc acest incendiu.

RO-Alert

Sursa foto: Arhiva EVZ

Fum dens în fața unui celebru restaurant din București

Pompierii au fost solicitați să intervină duminică seara în apropierea Restaurantului Voievodal din zona Băneasa din București. Totul a pornit de la un incendiu de vegetație, care a cuprins și un copac, dar care risca să se extindă la clădirea restaurantului.

De asemenea, reamintim că un incendiu puternic a avut loc acum două săptămâni într-un bloc din Sectorul 3. În urma incidentului, două persoane și-au pierdut viața.

Scene cumplite în trafic. Un microbuz cu 18 pasageri a luat foc în mers

Sursa foto: arhiva EVZ

Suprafață afectată a fost de aproximativ 60 mp la apartamentul aflat la etajul șapte și a afectat fațada și unitatea de aer condiționat a unui apartament de la etajul opt.

Persoana care și-a pierdut viața în urma incendiului este un bărbat în vârstă de circa 50 de ani, anunță ISUBIF. Dintre persoanele rănite, se mai află o persoană de circa 60 de ani care este în stop cardio-respirator și se aplică manevrele de resuscitare.