Un tânăr din București amenință că se aruncă de la etajul 9. A doua tentativă de suicid în ultimele 12 ore

Un tânăr din București amenință că se aruncă de la etajul 9. A doua tentativă de suicid în ultimele 12 oreSMURD. Sursa foto: Arhiva EVZ

A doua tentativă de suicid în mai puțin de 12 ore. Forțele de ordine din Capitală sunt în alertă. Un tânăr amenință că se va arunca de la etajul 9 al unui bloc din Sectorul 5. La fața locului s-au deplasat echipajele de ambulanță și polițiștii de la Secția 19.

Tentativă de suicid în Sectorul 5 din Capitală

Poliția a fost alertată de fratele tânărului care amenință că-și va pune capăt zilelor. „La data de 21 martie 2024 Poliția Capitalei - Secția 19 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat, fratele acesteia, în vârstă de 26 de ani, amenință că se va precipita de la etajul 9, din incinta locuinței, situată la o adresă din Sectorul 5.

În sprijinul polițiștilor, la fața locului a mai ajuns o echipă de negociatori precum și un echipaj de la Serviciul Acțiuni Speciale, care fac eforturi pentru a-l convinge pe tânărul respectiv să renunțe la tentativa de suicid.

Fiul fostului primar din Cavnic, scapă de închisoare. Era beat când a omorât o tânără

SMURD. Sursa foto: arhiva EVZ

Amenință că se aruncă de la etajul 9

Intervenția din Sectorul 5 vine la doar câteva ore după un caz similar petrecut la doi pași de Capitală. Preț de câteva ore un alt tânăr a amenințat că se aruncă de la etajul 5 al unui bloc din Capitală. Bărbatul s-a blocat în locuința fostei iubite. Din când în când, bărbatul mai ieșea pe terasa locuinței pentru a cânta la chitară

Bărbatul ar fi pătruns în locuinței fostei partenere după s-ar fi dat drept curier. Femeia a reușit să iasă din locuință și alerteze poliția. Salvatorii au montat la parterul blocului o saltea, în timp ce negociatorii l-au convins să renunțe la tentativa de suicid.

Tentativă de suicid în Capitală. Este a doua în mai puțin de 12 ore

Smurd. Sursa foto: Arhiva EVZ

A doua tentativă de suicid în mai puțin de 12 ore

Locatarii au declarat că bărbatul și-a pândit fosta iubită, după care, pentru a putea intra în scara blocului din Chiajna s-a dat drept curier. Martorii au mai precizat că femeia a mai fost agresată în trecut de fostul ei iubit.

Sătulă de agresiunile fostului iubit, femeia a solicitat sprijinul Poliției. Oamenii legii au emis un ordin de restricție pe trei luni, timp în care nu are voie să se apropie de ea, potrivit stirileprotv.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News