Familia regală demontează speculațiile despre Kate Middleton și Regele Charles

Familia regală demontează speculațiile despre Kate Middleton și Regele Charles Familia regală. Sursa foto: Arhiva EVZ

Familia regală demontează speculațiile despre Kate Middleton și Regele Charles, după ce aceștia au fost subiectul speculațiilor și teoriilor conspiraționiste bizare pe rețelele de socializare, provocând astfel titluri de presă și intrigă în întreaga lume.

Familia regală demontează speculațiile despre Kate Middleton

Kate Middleton a fost subiectul speculațiilor, zvonurilor și teoriilor conspiraționiste pe rețelele de socializare, generând astfel titluri de presă și intrigă la nivel global în timpul absenței sale de la îndatoririle regale, după o intervenție chirurgicală abdominală pentru o afecțiune non-canceroasă, dar nespecificată, în luna ianuarie, informează Reuters.

Luni, într-un clip video postat online de tabloidul The Sun, prințesa de Wales apare zâmbind și mergând pe jos, ținând în mână o pungă de cumpărături, alături de soțul ei, William, care este moștenitorul tronului. Aceștia se află la un magazin cu produse locale de fermă din Windsor, în apropierea reședinței lor.

Înregistrat duminică de un trecător din zonă, clipul video reprezintă prima înregistrare cu prințesa Kate de la Crăciun și până în prezent. Palatul Kensington nu a negat autenticitatea înregistrării, însă a refuzat să facă comentarii în legătură cu o temă pe care o consideră parte din viața privată a cuplului princiar.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Dacă acest videoclip cu Catherine mergând destul de vioi cu o pungă de cumpărături nu pune capăt acestor speculaţii, sincer, sălbatice şi fără temei, atunci nu sunt sigură ce ar putea să le pună capăt", a comentat Katie Nicholl, corespondent al revistei Vanity Fair specializată în Casa Regală.

Kate Middleton

Sursa foto: people.com

Prințul William, prima apariție în public după aceste zvonuri

Marți, Prințul William a vizitat Sheffield, în nordul Angliei, pentru a dezvălui noi investiții în proiectul său de combatere a sărăciei și a lipsei de adăpost, una dintre principalele sale teme de campanie. Arătându-se relaxat, a râs și a glumit cu personalul și voluntarii, iar mai târziu a menționat-o pe Kate Middleton în timpul discuțiilor despre sărăcie și copilărie timpurie, unul dintre proiectele principale ale soției sale.

„Ne aventurăm pe teritoriul soției mele," a spus el. „Ea ar trebui să fie aici să audă asta”.

Cu toate astea, William nu a făcut nicio referire la speculațiile în curs despre soția sa și a arătat relaxat, în timp ce boala lui Kate Middleton survine în același timp cu tratamentul la care este supus regele Charles pentru o formă nespecificată de cancer, ceea ce a dus și la amânarea angajamentelor lor publice.

Și Regele Charles a fost vizat de bârfe

Speculațiile nu s-au limitat doar la „dispariția” prințesei Kate, ci au vizat și pe regele Charles, care a fost diagnosticat cu o formă nespecificată de cancer și despre care s-a răspândit zvonul că ar fi decedat.

Zvonurile intense despre familia regală au fost atât de răspândite încât ambasadele britanice din Ucraina și Moscova au emis declarații luni pentru a clarifica că rapoartele false de pe rețelele de socializare despre moartea regelui erau complet neadevărate.

Charles a continuat să fie activ în îndeplinirea datoriilor sale oficiale, fiind surprins marți în întâlniri cu veterani ai Războiului din Coreea la Buckingham Palace.

În timp ce internetul rămâne plin de zvonuri, în afara palatului, unii cetățeni consideră că regele Charles și Kate Middleton ar trebui lăsați să se recupereze în liniște.

„Cred că ar trebui să li se permită să-și continue viața," a spus Judy Bradley, în vârstă de 61 de ani. "E plăcut să o văd, mă bucur că e sănătoasă, sper că totul e bine, dar cred că ar trebui să fie lăsați în pace."