Serialul Netflix care a cucerit topurile din România. Un film și pentru cinefilii experimentați

Serialul Netflix care a cucerit topurile din România. Un film și pentru cinefilii experimentați Sursa foto: Rafael Henrique | Dreamstime.com

Cea mai recentă creație a regizorului Guy Ritchie, The Getleman, se menține pe primul loc în preferințele cinefililor români. Serialul Netflix îi introduce pe spectatori în lumea dramelor criminale. Serialul promite fanilor o incursiune plină de tensiune în lumea moștenirilor, problemelor familiale și a autodescoperirii surpinzătoare.

Serialul Netflix care a rupt topurile în România

Serialul Netflix este extem de apreciat în România. The Gentleman face parte din același registru cu filmul omonim lansat în 2019. Distribuția producției regizate de Guy Ritchie a fost împrospătată și prezintă povestea impresionantă a unui căpitan de armată chemat la vatră.

Acțiunea serialului se desfășoră în Turcia. Căpitanul de armată Eddie Halstead, interpretat magestral de Theo James, este chemat acasă din cauză problemelor de sănătate ale fiului său. Doar că, odată ajuns în mijlocul moșiei sale, în scenă intervin o serie de personaje fascinante.

Netflix rupe topurile cu ultimul serial. The Gentleman, un must see

Sursă foto: Unsplash

Intrigi criminale și adicții

Lady Sabrina, interpretată de Joely Richardson, Charly și Freddy sunt rudele personajului principal. Freddy se confruntă cu adicții grave, adicții care pun în pericol moștenirea familiei. Eddie are parte de o surpriză uriașă. Pe măsură ce acțiunea filmului curge, personajul principal descoperă o operațiune clandestină de canabis asociată moșiei sale.

Ne puteți urmări și pe Google News

În timp ce navighează printre intrigi și pericole, Eddie are parte de amenințări sinistre din partea dușmanilor siniștri. În tot acest timp, personajul principal încearcă să-și țină în frâu atracția față de Susuie, fata șefului unei familii rivale.

Netflix sparge topurile cu ultima producție

Sursă foto: dreamstime.com

The Gentleman, serialul Netflix și pentru pretențioși

Serialul Netflix se evidențiază prin combinația de acțiune, suspans și mult umor negru. Guy Ritchie a restilizat scenariul cu o distribuție captivantă. Cu fiecare episod Eddie are în față provocări, trădări și pericole care îi relevă adevărata personalitate. Într-un final își descoperă și acceptă demonul interior.

Nu degeaba serialul Netflix, „The Gentlemen”, este în contiunare în preferinețele cinefililor români. Serialul se deosebește de restul producțiilor prin spectacolul care se mulează pe așteptările fanilor genului crime-dramă. Totodată, The Gentlemen este apreciat și de cinefilii care preferă un scenariu cu întorsături captivante și personaje complexe, potrivit Romaniatv.