George Simion, mesaj ironic pentru premier. Reproșurile aduse de liderul AUR

George Simion, mesaj ironic pentru premier. Reproșurile aduse de liderul AUR George Simion. Sursa foto: Arhiva EvZ

George Simion a reacționat după  afirmațiile făcute de Marcel Ciolacu. Premierul a vorbit, în cadrul unui interviu televizat, despre documente secrete care l-ar viza pe liderul AUR. În replică, acesta i-a transmis primului ministru un mesaj ironic.

George Simion, ironie la adresa lui Marcel Ciolacu

Premierul a comentat recent situația liderului AUR, făcând referire la interdicţia sa de a intra în Republica Moldova şi Ucraina. Mai mult, șeful Executivului a spus că George Simion s-ar afla de mult în atenția celor două state. Totodată, Marcel Ciolacu a spus că ar fi primit documentele care reflectă deciziile. luate de cele două ţări.

„Este o decizie administrativă întemeiată” a subliniat liderul PSD care a adăugat că „documentele au un regim secret, nu pot să divulg lucruri pe care nu am voie să le vorbesc. Doar statul căruia îi aparţin le poate face publice”, a spus premierul.

Liderul AUR, revoltat din cauza afirmațiilor respective.

George Simion s-a arătat extrem de deranjat de afirmațiile premierului. În replică liderul AUR a subliniat că acesta ar fi „mințit cu nerușinare poporul român”.

„Aseară, în platoul unei emisiuni aservite complet intereselor politice, Ciolacu a făcut ce știe el mai bine: a mințit cu nerușinare poporul român. După tot tăvălugul din ultimele săptămâni cu comasarea, cu alegerea candidaților unici, cu încercările disperate de eliminare a unei părți a opoziției, Ciolacu pare că a ajuns într-o până de idei. Sau pur și simplu este disperat”, a spus șeful AUR.

Marcel Ciolacu

Sursa foto: Captura video

George Simion: Marcel Ciolacu știe că pierde

Liderul Alianței pentru Uniunea Românilor a precizat că premierul ar face tot posibilul pentru a scoate partidul său în afara legii. Totodată, George Simion a afirmat că aleșii de la putere ar încerca să manipuleze opinia publică.

Aur, George Simion

Sursa foto: Arhiva EVZ

„ În cadrul emisiunii de la UM Digi24, Premierul țării a reciclat subiectul documentelor primite de la Ucraina și Moldova în ceea ce privește interdicția mea de a intra în aceste două state. De ce a făcut acest lucru? Pentru că, în disperarea lui, Marcel știe că pierde. Așa că face tot posibilul acum pentru a scoate AUR în afara legii. Bineînțeles, au existat destule semnale publice în ultima vreme în această privință. Fie că vorbim de declarațiile fantasmagorice ale lui Pricopie, de chițăielile penibile ale fraților Muraru sau de perlele lui Marcel, toate aceste atacuri la adresa mea și la adresa AUR au avut ca scop construirea unui șir narativ pentru a manipula opinia publică, pentru a pregăti terenul în vederea eliminării mele din competiție.”, a spus acesta.

Mesaj tranșant pentru premier

Șeful AUR a avut și un mesaj tranșant pentru șeful Executivului, numindu-l “covrigar”.

„Dar, ca să îi amuz un pic, le transmit următoarele lui Ciolacu și găștii sale de mincinoși profesioniști: mergeți până la capăt, băieți, dacă atât va duce capul. (…) Peripețiile covrigarului Ciolacu continuă. Până când? Până în momentul în care AUR va reda țara în mâinile românilor, în mâinile celor care s-au săturat de bătaia de joc din ultimii 34 de ani. Dreptate pentru România!”, este mesajul transmis de George Simion.