Cristian Cioacă, viața după un deceniu de pușcărie. Din ce trăiește

Cristian Cioacă, viața după un deceniu de pușcărie. Din ce trăiește Cristian Cioacă a fost eliberat. Sursa foto: EVZ

Cristian Cioacă și-a schimbat viața după anii de închisoare. După ce a fost eliberat, acesta nu a mai avut posibilitatea de a lucra în Poliție. Astfel, fostul soț al Elodiei Ghinescu s-a văzut nevoit să își caute un loc de muncă.

Cristian Cioacă, șofer pentru avocata lui

Fostul polițist s-a angajat ca șofer personal. Angajatoarea lui este Maria Vasii, avocata care l-a reprezentat în fața instanței. Cristian Cioacă a fost văzut de mai multe ori în compania acesteia. Totuși, fostul nu o însoțește mereu pe angajatoarea sa.

Cristian Cioacă, fostul soț al Elodiei Ghinescu, eliberat, închisoare

Cristian Cioacă, obligat să plătească daune/ Sursa Foto: Arhiva EVZ

Cei doi au păstrat legătura, cu toate că acesta a fost eliberat din închisoare. Cristian Cioacă va mai avea nevoie de serviciile avocatei, având în vedere că familia Elodiei este decisă să recupereze daunele morale și materiale.

Nu scapă de problemele cu legea

Familia avocatei este determinată să recupereze daunele morale și materiale. Această intenție a fost deja menționată în trecut, când instanța a decis ca fostul polițist să plătească daune morale mamei avocatei. Cu toate acestea, plățile nu s-au efectuat deoarece bărbatul era încarcerat. După eliberarea sa din închisoare, procesul a fost reluat.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Este deja dosarul de executare, care se află pe rol pentru recuperarea despăgubirilor, stabilite prin sentința prin care a fost condamnat. Acum s-a repus dosarul pe rol pentru că el a ieșit din închisoare. Urmează să aibă loc executarea silită a dumnealui, pentru recuperarea daunelor morale și materiale stabilite prin sentința prin care a fost condamnat”, a explicat  Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Crina Radu

Avocata familiei Elodiei Ghinescu. Sursa foto: Facebook

Cristian Cioacă, sprijin pentru mama lui

Pe lângă ajutorul pe care l-ar oferi avocatei sale, fostul polițist are grijă și de mama lui. Femeia s-ar confrunta cu probleme mari de sănătate, fiul ei fiind singurul sprijin în prezent. După eliberarea lui Cristian Cioacă, mama Elodiei nu s-a arătat deranjată de decizia instanței. Femeia a explicat că trece prin aceeași suferință, indiferent dacă acesta rămâne sau nu în arest.