Culisele scandalului Iulia Vântur-Salman Khan. El cu alta, ea cu presa

Culisele scandalului Iulia Vântur-Salman Khan. El cu alta, ea cu presa Sursa foto: Arhiva EVZ

Speculațiile privind o eventuală despărțire între Iulia Vântur și Salman Khan par să se confirme tot mai mult. Deși prezentatoarea TV a negat vehement existența unei rupturi, imaginile recente cu celebrul actor indian par să contrazică această afirmație.

Zvonurile despre o eventuală despărțire au început să apară încă de la petrecerea nunții ținută de miliardarul Mukesh Ambani pentru fiul lui. În timp ce Salman Khan a fost prezent la acest eveniment grandios, Iulia Vântur nu a participat.

S-au despărțit sau nu Iulia Vântur și Salman Khan

În plus, fanii au început să își pună întrebări după ce au observat într-un clip că actorul a părut să o evite pe prezentatoarea TV și nu i-a acordat deloc atenție.

Acum, noi imagini au întărit speculațiile unei despărțiri între Iulia Vântur și Salman Khan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Actorul a fost filmat în timp ce se îmbrățișa cu o altă femeie și se atingeau tandru.

„Nu l-am văzut la braț cu Iulia Vântur niciodată”. „Cu Iulia de ce nu se pozează așa?”. „Niciodată nu l-am văzut zâmbind lângă Iulia”. „Asta-i actuala iubită a lui Salman”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților, potrivit Cancan

Iulia Vântur

Sursa foto: Captură video

Prezentatoarea TV a infirmat o eventuală despărțire de celebrul actor

Aflată în România săptămânile trecute, Iulia Vântur a ținut să dezmintă afirmațiile despre despărțirea ei de Salman Khan, menționând că de fiecare dată când revine în România se spune același lucru despre ei, dar deja s-au obișnuit cu asta.

Iulia Vântur

Sursa foto: Arhiva EVZ

Avem lucruri mai importante de vorbit. A confirmat? De fiecare dată când vin în țară, mi se spune că m-am despărțit. N-am voie să vin să-i văd pe mama și pe tata? Ne-am obișnuit, suntem în vizorul public. Îți dai seama, dacă tot am venit în România, să se spună ceva.

A, și aparent m-a și ignorat la un eveniment la care, culmea, m-a chemat. Noi glumim acum, să ne înțelegem. Hai să nu dăm mai mult. (…) Noi suntem foarte bine. Plec mâine înapoi. Am văzut-o pe mama. L-am văzut pe tata. M-am încărcat cu energie”, a declarat Iulia Vântur.