Filmul care domină clasamentele Netflix. A fost vizionat de milioane de fani

Filmul care domină clasamentele Netflix. A fost vizionat de milioane de fani Netflix. Sursa foto: pixabay

Netflix a reușit să capteze atenția iubitorilor de film cu o producție de senzație. Cu toate că nu este chiar nou, filmul se află în fruntea tuturor clasamentelor platformei de streaming în această lună.

Netflix a reușit să atragă atenția cu un film spectaculos. Milioane de spectatori l-au vizionat deja, acesta urcând pe primul loc, în luna martie, în clasamentele platformei de streaming. Retribution este, de fapt, un remake al unei producții lansate în 2015.

Netflix. Filmul aflat în topul preferințelor pentru luna martie

Pelicula Retibution este plină de acțiune și îl are în prim plan pe Liam Neeson. Producția nu este nouă, ci aa fost lansată în vara anului 2023.

Cu toate acestea, filmul inclus oferta platformei de streaming, a început să prezinte interes pentru milioane de oameni mai ales în ultimele săptămâni.

Liam Nesson

Sursa foto: Instagram

Pelicula reprezintă un remake al unei producții  spaniole din 2015. Admiratorii lui Liam Neeson au ocazia să îl vadă în rolul lui Matt Turner, un bancher dedicat total carierei sale. Viața personală a lui Matt Turner se confruntă cu dificultăți din cauza angajamentului său față de carieră. Lucrurile iau o întorsătură dramatică atunci când, într-o dimineață obișnuită, bancherul primește un apel care îi schimbă complet cursul vieții.

Suspans pentru fanii lui Liam Nesson

Matt Turner este avertizat de o voce misterioasă că în mașina sa se află o bombă. De altfel, aceeași voce spune că proiectilul va exploda imediat dacă  vehiculul va fi oprit, iar bancherul va coborî de la volan.

Tensiunea crește în mod constant, fanii lui Liam Neeson fiind ținuți cu sufletul la gură. Într-o astfel de situație, acesta se vede nevoit să întreprindă orice acțiune posibilă pentru a-și proteja familia.

Netflix

Sursa foto: Instagram

Netflix. Filmele noi ale lunii martie

Filmul „Retribution” îi aduce în prim-plan pe actorii  Embeth Davidtz, Lilly Aspell, Noma Dumezweni, Jack Champion și Arian Moayed. Pe lângă această peliculă, fanii Netflix au și alte variante pentru această lună.

Producția 3 Body Problem este o serie venită de la creatorii Game of Thrones. Aceasta a fost inspirată din cartea cu același nume și a fost așteptată de fanii din întreaga lume.

De asemenea, Spaceman, un film cu Adam Sandler în rolul unui astronaut, a intrat în oferta platformei de streaming.