Theo Rose, de urgență cu copilul la spital. Ce probleme are fiul vedetei

Theo Rose, de urgență cu copilul la spital. Ce probleme are fiul vedetei Theo Rose,. Sursa foto Instagram

De când a născut, Theo Rose a reușit cu brio să se împartă între viața de familie și carieră. Cu toate acestea, fiul vedetei s-a confruntat în ultima perioadă cu varii probleme de sănătate.

Theo Rose este acum o mamă fericită și împlinită, deoarece micuțul Sasha i-a adus multă bucurie în viață. Viața artistei s-a schimbat total odată cu venirea lui pe lume. Băiețelul este centrul de bucurie al familiei, însă în ultima vreme acesta a provocat o stare de alertă continuă părinților săi. Se pare că în ultimele două luni, micuțul a avut de înfruntat mai multe probleme de sănătate, iar părinții au fost nevoiți să facă numeroase vizite la medic.

Ce se întâmplă cu fiul lui Theo Rose

În iunie anul trecut, Theo Rose a adus pe lume un băiețel sănătos și perfect. Micuțul Sasha a adus o mare bucurie în viața părinților săi, însă în ultima vreme, pare să fi avut unele probleme de sănătate care au necesitat vizite frecvente la medic. Recent, Theo Rose a împărtășit cu fanii ei online despre situația băiețelului ei, menționând că trec prin momente dificile.

Theo Rose

Sursă foto: Facebook

Theo Rose: „Ți se rupe inima”

În ultima vreme, Theo Rose a împărtășit cu fanii săi online că viața personală a fost destul de agitată. Se pare că fiul ei a avut mai multe probleme de sănătate și a trebuit să facă vizite tot mai frecvente la medic.

Ne puteți urmări și pe Google News

Theo Rose a dezvăluit că în ultimele două luni micuțul Sasha a suferit consecutiv mai multe afecțiuni, cum ar fi gripa A și salmonela, urmate de o febră de 39,5 grade, iar acum a fost diagnosticat și cu streptococ.

De În ciuda tuturor acestor dificultăți, Theo Rose a dezvăluit că fiul ei este un copil curajos și pare să facă față foarte bine tuturor provocărilor. Micuțul își ia tratamentul cu calm și nu este copleșit de problemele medicale prin care a trecut. De asemenea, atât artista cât și Anghel Damian au urmat exemplul lui și încearcă să abordeze situația cu cât mai multă liniște, fără a intra în panică.

Își ține fanii la zi cu evenimentele

„Ce ziceți voi de băiatul meu? În două luni de zile a avut așa: gripa A, Salmonela… băi, salmonela! De unde a adunat el salmonela nu știe nici Dumnezeu. Bănuim așa, dar noi i-am dat doar carne de țară, fiartă bine, adică nu știu… de undeva a adunat salmonela, mă rog… Am fost în Dubai, au venit rezultatele, noi credeam că e Rotavirus, nu era Rotavirus, era asta și după i-am făcut analizele când ne-am întors, purtător sănătos, continuam cu probiotice ca să echilibreze flora intestinală, că elimină copilul singur.

La o săptămână, mă trezesc cu el cu febra 39 cu 5, luni noapte eram la spital, că acum are streptococ. Băi, marele meu noroc cu copilul ăsta e că reacționează foarte bine la boală, la febră, la toate alea, nu e din ăla care să bolească. E vesel, e tonic, e cumva. Nu te lasă să te panichezi, să te îngrijorezi, să te uiți la el și să nu știi ce să-i faci, e vesel, își ia tratamentul conștiincios acolo.

Greu, băi, nu-i ușor să fii bebeluș, frate. Trec ăștia mici prin o grămadă de chestii, nu știu, ți se rupe inima, dar noi încercăm să tratăm cu umor, nu vrem să ne panicăm la orice chestie. Bănuiesc că asta e perioada când chiar le adună pe toate.”, a mărturisit Theo Rose, pe rețelele de socializare.