Oana Roman vrea să scape de facturile uriașe. Suma cerută pe vila din Tunari

Oana Roman vrea să scape de facturile uriașe. Suma cerută pe vila din Tunari Sursa foto: Facebook/Oana Roman

După separarea de fostul soț Oana Roman și-a scos vila vânzare. Cu toate că anunțul a fost făcut încă de acum câteva luni, fiica lui Petre Roman nu a reușit până în prezent să facă tranzacția.

Oana Roman încearcă de luni de zile să își vândă casa. Vedeta vrea să scape de facturile mari pe care le are, dar și de costurile de întreținere. După separarea de fostul ei soț, aceasta locuiește în vila respectivă doar cu fiica ei.

Oana Roman cere 500.000 de euro pe vila din Tunari

Fiica lui Petre Roman și-a scos vila la vânzare, la prețul de aproape 500.000 de euro. Proprietatea este situată în afara Bucureștiului și dispune de o grădină mare, precum și de o livadă. De-a lungul anilor, Oana Roman a investit o sumă importantă în vila casa respectivă. Din acest motiv, vedeta nu o vinde pe o sumă mică.

Oana Roman vrea să scape de facturile uriașe. Suma cerută pe vila din Tunari

Oana Roman. Sursa foto: Arhiva EVZ

Înainte de a se muta în locuința respectivă, vedeta a făcut reparații și a decorat interiorul după propriile gusturi. De atunci și până în prezent, fiica lui Petre Roman a investit peste 160.000 de euro în vila din Tunari. Astfel, proprietatea a fost scoasa la vânzare pentru suma de 500.000 de euro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum arată vila

Casa  are o curte foarte mare, o terasă spațioasă, precum și o  livadă cu pomi fructiferi. Atunci când ai decis să scoată proprietatea la vânzare, vedeta a postat un anunț cu descrierea locuinței. În perioada respectivă, Oana Roman lua în calcul inclusiv închirierea imobilului.

Vila este compusă  4 dormitoare, 2 băi și 2 sufragerii. De asemenea, pe proprietatea respectivă ar exista 3 garaje. Atunci când a publicat anunțul, influencerița a cerut suma de 480.000 de euro. Pentru închirierea imobilului, fiica lui Petre Roman solicita suma de 2.500 de euro pe lună.

„ Ne-a rămas mare casa. O vând sau o închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1.000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci.”, spunea vedeta.

Oana Roman vrea să scape de facturile uriașe. Suma cerută pe vila din Tunari

Casa Oanei Roman. Sursa foto: Arhiva EVZ

Oana Roman vrea să se mute în Franța

După separarea de Marius Elisei, vedeta locuiește alături de fiica ei în locuința extrem de spațioasă. Pentru a scăpa de facturile mari, aceasta are în plan să facă o schimbare. În trecut, fiica lui Petre Roman susținea că la un moment dat se va muta în Franța. Dincolo de această dorință, influencerița este legată de România, având în vedere că mama ei este internată într-un centru de îngrijire din țară.