Ilie Poenaru, dezamăgit de decizia conducerii FC Voluntari. „Nu-mi doream să plec”

Ilie Poenaru, dezamăgit de decizia conducerii FC Voluntari. „Nu-mi doream să plec” FV Voluntari: Sursa foto: Facebook

Ilie Poenaru a fost demis de FC Voluntari. Imediat după această decizie, tehnicianul a fost înlocuit. Acesta a avut o primă reacție după anunțul care a uimit lumea fotbalului românesc.

Ilie Poenaru a fost înlăturat de la FC Voluntari. La scurt timp, reprezentanții clubului o-au găsit deja un înlocuitor. Nicolae Dică este cel care va prelua echipa.

Ilie Poenaru, reacție după înlăturarea lui de la FC Voluntari

Tehnicianul respinge  orice suspiciune de blat referitoare la disputa CFR Cluj, 1-4. Mai mult, acesta a precizat că nu își poate explica greșeală făcută de Nicolae Carnat. După o activitate notabilă în fruntea echipei, Ilie Poenaru a fost înlăturat de la FC Voluntari.

Tehnicianul a pregătit echipa în 27 de partide, 23 dintre acestea în Superligă, iar 4 în Cupă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Mă joc cu cel mic acum, am timp! Ha, ha, ha! Dar nu o să stau mult departe de fotbal pentru că nu pot” a fost prima reacție a tehnicianului.

Ilie Poenaru, dezamăgit de decizia conducerii FC Voluntari.„Nu-mi doream să plec”

Nicolae Dică. Sursa foto: Facebook

Suspiciuni de blat

Pe parcursul activității la Voluntari, Ilie Poenaru a bifat 8 victorii, 9 egaluri și 10 înfrângeri. Acesta respinge suspiciunile de blat legate de meciul cu CFR Cluj. Totodată, acesta a precizat că nu găsește o explicație pentru gafa făcută de Carnat.

„Dacă analizăm meciul cu CFR Cluj, până în minutul 63 ne-am bătut de la egal la egal cu o echipă care se bate la campionat. Totul s-a schimbat când a apărut... Mi-e să nu spun vreo prostie! Dar uitați-vă ce prostie face... O greșeală la care nu aștepta nimeni, făcută de Nicu Carnat”,  a adăugat acesta.

Ilie Poenaru, dezamăgit de decizia conducerii FC Voluntari.„Nu-mi doream să plec”

Ilie Poenaru și Marin Dună. Sursa foto: Facebook

Ilie Poenaru, dezamăgit de această decizie

Tehnicianul s-a arătat dezamăgit de această hotărâre. Mai mult, „Poe” le-a transmis celor de la Voluntari, un mesaj subtil. Acesta a precizat că antrenorul ar trebui să primească mai multă încredere, vizavi de suspiciunile de blat.

„Ar trebui să mai dăm credit și antrenorului. Noi suntem la mâna jucătorilor și-au fost multe momente de acest gen în campionat.Mi-aduc acum aminte de o declarație făcută de Ilie Dumitrescu, Mister. Când s-au demis foarte mulți antrenori într-o perioadă scurtă de timp, el a spus că ar trebui să mai fie dați afară și jucătorii. Nu doar noi. Ar trebui să mai dăm credit și antrenorului, să-i asigurăm și lui o liniște...”, a adăugat acesta.

Șeful FRF, Răzvan Burleanu, a fost întrebat dacă i s-a părut ceva suspect la CFR - Voluntari 4-1. Tehnicianul demis a reacționat.

„Tâmpenii! Trebuie să dispară odată asta! Suntem bolvani de scenarită și nu ne mai facem bine. Au mai fost voci și când mai eram pe la Clinceni că suntem FCSB II și noi i-am încurat și-au pierdut un campionat. Nu iau în seamă prostiile astea! Cine lucrează cu mine și cu staff-ul meu știe că nu va exista așa ceva niciodată. Nu voi intra niciodată în jocurile nimănui.”, a comentat el.

După înlăturarea lui de la FC Voluntari, echipa a fost preluată de Nicolae Dică.