Exclusiv. Brigitte Pastramă în fața judecătorilor. Vedeta va da explicații pentru mărfurile contrafăcute.

Exclusiv. Brigitte Pastramă în fața judecătorilor. Vedeta va da explicații pentru mărfurile contrafăcute. sursă foto: Facebook

Brigitte Pastramă ajunge în fața judecătorilor de la Buftea. Vedeta a fost trimisă în judecată în dosarul în care este acuzată alături de soț că au pus în vânzare produse contrafăcute ale unor mărci celebre.

Exclusiv. Brigitte Pastramă are din nou probleme. Procurorii au trimis-o în judecată în dosarul în care este acuzată că alături de Florin Pastramă ar fi vândut produse contrafăcute ale unor mărci celebre. Drept urmare în dosar apar și reprezentații din România ai acestor mărci care s-au constituit părți civile.

Totul a început în pandemie atunci când măștile erau obligatorii. Soții pastramă au important atunci foarte multe măști pe care erau inscripționate numele unor firme celebre cum ar fi Gucci, Fendi sau Louis Vuitton. Măștile în cauză erau vândute cu prețuri cuprinse între 70 și 90 de lei.

Brigitte Pastramă

Sursa foto: Facebook

Brigitte vs Fendi, Vuitton și Gucci

Doar că autoritățile au fost sesizate cu privire la faptul că cei doi ar comercializa marfă contrafăcută. Drept urmare au făcu mai multe percheziții și au ridicat marfa. După întregul scandal, reprezentanțele din România ale celor trei firme s-au constituit părți civile în proces.

Ne puteți urmări și pe Google News

Astfel că dacă Brigitte și Florin vor fi găsiți vinovați, cei doi vor trebui să plătească și daune de mii de dolari către cei trei prejudiciați. La începutul lunii februarie, judecătorii de la Buftea urmează să se pronunțe asupra rechizitoriului. Dacă actul de sesizare va fi considerat legal, atunci judecata celor doi va începe la Buftea.

Vedeta s-a mutat în Dubai

În acest moment Brigitte Pastramă și soțul ei stau mai mult prin Dubai, acolo unde și-au cumpărat și un apartament. La momentul achiziționării imobilului, vedeta declara că acolo fiica ei va fi mult mai protejată și că face această mutare pentru ea. Cert este că ocazional vedeta mai vine și în România, aici unde se află ceilalți copii ai ei.

Dar și familia soțului ei, Florin pastramă. Nici achiziția din Dubai nu a fost una simplă, vedeta fiind la început victima unei țepe imobiliare. A plătit o sumă frumușică de bani unui dezvoltator care însă nu avea de gând să facă nici un imobil. În cele din urmă Brigitte și-a văzut visul cu ochii și a cumpărat un apartament în însoritul Dubai.