Previziunile lui Gigi Becali: Titlul e gata. E luat! MM Stoica îl contrazice

Previziunile lui Gigi Becali: Titlul e gata. E luat! MM Stoica îl contraziceGigi Becali. Sursa foto: Arhiva EVZ

În urma avansului de 11 puncte realizat de FCSB față de Rapid și CFR Cluj în clasament, Gigi Becali proclamă cu încredere că echipa sa va câștiga cu siguranță titlul și va deveni campioana României. Cu toate acestea, managerul echipei l-a contrazis imediat, evitând să se angajeze într-o dezbatere asupra acestui scenariu.

În urma victoriei cu 4-0 împotriva echipei UTA și în contextul în care CFR Cluj și Universitatea Craiova au avut rezultate nefavorabile, finanțatorul roșu-albaștrilor, Gigi Becali și-a exprimat încrederea că FCSB va cuceri titlul.

Gigi Becali are încredere că FCSB va deveni campioană

Dacă noi intrăm cu 8 puncte diferență... Toți se bat pentru locul doi. Titlul e gata! E luat. Nu au ce să mai facă. Părerea mea că locurile 2-3 vor fi CFR Cluj și Craiova.

Pe patru și cinci vor fi Rapid și Farul. Nu știu care. Și Sepsi va fi pe locul 6. Așa cred eu că va fi. Nici arbitrii nu vor mai avea ce să facă”, a declarat Gigi Becali.

La câteva ore după afirmația făcută de Becali, managerul Mihai Stoica a subliniat că nu se ia în calcul să se gândească în acest mod în interiorul echipei. A evidențiat că atenția jucătorilor este concentrată asupra momentului prezent.

FCSB, scucces la limită

Becali vede deja FCSB campioană. Sursa foto: Facebook

Mihai Stoica nu vrea să se gândească decât la prezent

Managerul FCSB a mai precizat că este trebuie să fii lipsit de rațiune pentru a te autoproclama campion înainte de a atinge acest statut.

„Fac pariu că acum dacă discutăm cu băieţii noştri şi îi pui să spună următoarele trei meciuri, niciunul nu ştie. Nu-i interesează. O iau meci cu meci. Nu există niciun target. Chiar nu suntem campioni. Știm că nu suntem. Avem speranţe, avem încredere, dar încă nu suntem campioni.

Acum două sezoane, CFR Cluj avea un avans de 14 puncte. Au rămas 7 puncte la intrarea în play-off, iar după doar două etape au mai rămas cu un avans de două puncte. Trebuie să fii un idiot notoriu să zici că eşti campion înainte să înceapă play-off-ul”, a spus MM Stoica, cu referire la declarația lui Gigi Becali.

Despărțirea anului în fotbalul românesc. MM Stoica, anunț uluitor: „Nu mai vorbim”

Mihai Stoica. Sursa foto. Orange sport

Gigi Becali, reacție după jignirile indirecte ale lui MM Stoica

După ce a fost jignit indirect de managerul FCSB, Becali nu a părut deranjat și a ținut să sublinieze că fiecare poate să aibă o părere, chiar dacă sunt diferite.

Este părerea lui. El are părerea lui, eu pe a mea. Și care-i treaba? Eu zic așa, el așa. De parcă eu nu știu că nu suntem campioni? Declarația am dat-o ca să mă distrez cu adversarii.

Zic așa ca să încurajez și echipa. El a zis altfel și gata. Ce contează ce a zis el? Și-a spus opinia, are și el păreri. Părerea mea, noi deja suntem campioni, care-i treaba? Hai, să fiți sănătoși!”, a spus Gigi Becali, potrivit iamsport.ro.