Altex deschide un nou magazin în Botoșani. Cu ce oferte speciale vor fi întâmpinați clienții

Altex deschide un nou magazin în Botoșani. Cu ce oferte speciale vor fi întâmpinați clienții Altex România. Sursa foto: Facebook

Noul magazin Altex va fi deschis publicului începând cu ziua de 24 ianuarie. Conform reprezentanților companiei, acesta este cel mai mare centru de tehnologie din Botoșani și împrejurimi. Clienții vor fi întâmpinați cu o gamă variată de produse electro-IT. De asemenea, cei care iau parte la deschiderea noul magazin vor putea beneficia de oferte speciale.

Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin. Acesta va fi localizat în Botoșani și este proiectat ca un centru de tehnologie care să răspundă cerințelor clienților din întreaga zonă. Pentru cei care vor lua parte la deschidere, reprezentanții companiei au pregătit oferte speciale.

Altex deschide un nou magazin în Botoșani

Conceput ca un adevărat centru de tehnologie, noul magazin are o suprafață comercială de peste 1.700 mp. Pentru perioada 24 ianuarie – 31 ianuarie, Altex a pregătit o câteva oferte speciale pentru clienții care trec pragul noului magazin din Botoșani.

Deschiderea noului centru de tehnologie face parte din strategia de dezvoltare a lanțului de magazine Altex.  Prin intermediul acestei noutăți, reprezentanții companiei și-au propus să le ofere clienților acces rapid și ușor la o gamă largă de produse.

Ne puteți urmări și pe Google News
Altex deschide un nou magazin în Botoșani. Cu ce ofertă specială vor fi întâmpinați clienții

Noul magazin din Botoșani. Sursa foto: Altex România

Gamă variată de produse electro-IT

Astfel, cei care trec pragul magazinului din Botoșani au acces de la cel mai bun raport calitate-preț, dar și la servicii de calitate, create special pentru clientul.  Concepte precum 2x diferența, livrare în doi oameni sau click & collect fac parte din sfera beneficiilor celor care aleg să își achiziționeze produse electro-IT din acest magazin.

„Într-un mediu caracterizat de schimbare continuă, ne bucurăm să anunțăm deschiderea unui nou magazin Altex în Botoșani. Avem scopul de a transforma experiența comunității locale, oferind acces la tehnologie de ultimă generație la prețuri extrem de competitive. Ne dedicăm aducerii celor mai recente produse și soluții pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor clienților noștri." a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Altex își extinde rețeaua de magazine. Oferte pentru primii clienți

Noul magazin din Botoșani este situat pe Calea Națională, nr. 150. Acesta este al doilea din oraș, dispunând o gamă extinsă de produse electro-IT. Astfel, clienții din Botoșani și împrejurimi au acces la tehnologie de ultimă generație.

Altex deschide un nou magazin în Botoșani. Cu ce ofertă specială vor fi întâmpinați clienții

Magazin Alte Botoșani. Sursa foto: Altex România

Totodată, Altex continuă și planul de dezvoltare a energiei verzi, precum și reducerea amprentei de carbon. În acest sens, compania va investi într/un sistem cu panouri fotovoltaice pe clădirea magazinului.

Cei care vor trece pragul acestuia se vot putea bucura de o experiență aparte de a face cumpărături. Magazinul este dotat cu tehnologie de ultimă generație, constând în display-uri digitale, la care clienții au acces constant.

De altfel, pentru ziua deschiderii noului magazin Altex din Botoșani, compania a pregătit oferte speciale.

Pentru acest eveniment, magazinul oferă 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin. De asemenea, cei care ajung în magazin pot beneficia și de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere. Campania este valabilă pentru intervalul 24 ianuarie – 31 ianuarie 2024.

Clienții care ajung la deschidere se vor putea bucura de o atmosferă de sărbătoare. Cu prilejul Zilei Unirii Principatelor, un ansamblu folcloric din Botoșani îi va invita la horă pe toți cei prezenți la eveniment.